Zima v Prazdroji se ve čtvrtek rozloučí hity od Sinatry

Na posledním ze série vystoupení v Plzeňském Prazdroji zazpívá tento čtvrtek Frank Sinatra Revival. Stane se tak sladkou tečkou za prvním ročníkem festivalu Zima v Prazdroji, kde převládaly jazzové a swingové melodie.

Jarní servisní akce AUTO CB

Ani na závěr se nic nezmění a v kulturním sále Secese zazní známé jazzové hity jako Something Stupid, Strangers in the Night nebo New York, New York.

„Zima se chýlí ke konci, a to jak ta astronomická, tak ta v Prazdroji. Kulturní festival v plzeňském pivovaru uzavře ve čtvrtek 23. března Petr Chudoba alias Frank Sinatra Revival,“ říká Rudolf Šlehofer, manažer rozvoje cestovního ruchu a péče o historické dědictví Plzeňského Prazdroje. Koncert začne v 19 hodin a swingového krále posluchačům připomenou všechny jeho oblíbené hity.

Zpěvák Petr Chudoba, který na festivalu vystoupí pod jménem Franka Sinatry, má za sebou bohatou uměleckou minulost. Účinkoval v hudebních show na zámořských lodích nebo v českém soutěžním pořadu Star Dance. Na revivalových vystoupeních v minulosti ztvárnil také zpěváky Louise Armstronga nebo Rickyho Martina.

Vstupenky jsou k dostání na portálu www.plzenskavstupenka.cz. Při zakoupení VIP vstupenky na hosty čeká i občerstvení formou rautu a nabídka produktů Plzeňského Prazdroje. Celková kapacita koncertního sálu v centru Secese je 72 osob.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka