Změny ve vedení Škody Transportation

Novým viceprezidentem skupiny Škoda Transportation pro Techniku se stává zkušený manažer Andreas Maroschik.

Jarní servisní akce AUTO CB

Člen představenstva, Zdeněk Sváta, se ke stejnému dni stává novým senior viceprezidentem pro Realizaci skupiny Škoda Transportation.
„Andreas Maroschik je manažer s bohatými zkušenostmi v oblasti engineeringu v mezinárodním prostředí. Pracoval v zahraničních korporacích, které se také věnují výrobě kolejových vozidel. Jeho příchod významně posiluje celou naši skupinu v oblasti techniky a vývoje,“ říká předseda představenstva a Prezident skupiny Škoda Transportation Petr Brzezina.
Andreas Maroschick vystudoval Univerzitu vědy a technologie v polském Krakově. Poslední čtyři roky pracoval ve společnosti Knorr-Bremse. Předtím pracoval osm let pro Bombardier Transportation, kde měl na starosti LRV vozidla. Mezi lety 1989-2008 byl na několika pozicích ve společnosti Siemens. Hovoří plynně polsky, německy, anglicky a česky.
Nový senior viceprezident pro Realizaci Zdeněk Sváta zúročí své bohaté zkušenosti z oblasti techniky a řízení projektů a bude v představenstvu mateřské společnosti zodpovědný za celkovou oblast realizace projektů a plánování.

Martin Bednarz, který doposud řídil Realizaci skupiny Škoda, se nově stává odpovědným viceprezidentem v Ostravě. Zůstává předsedou představenstva Škody Vagonka a bude koordinovat strategický rozvoj firmy včetně rozšiřování výrobních kapacit v ostravském regionu.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka