Rozbil se vám mobil?

Rozbil se Vám mobil, potřebujete jej rychle opravit a, půjčit si zatím jiný aby jste neztratili možnost dovolat se tam kam potřebujete?Nebo chcete prodat svůj starší mobil za hezkou cenu a vybrat si nový?

Cílená propagace v Plzni

V plzeňském kraji působí firma Mobil Pohotovost. Jedná se o ryze českou společnost, která působí na českém trhu již 17 let. To je samo o sobě zárukou stability a silného zázemí. Specializuje se na prodej mobilních telefonů, tabletů a příslušenství a následný servis těchto zařízení. Lidé mohou nakoupit nový mobil na prodejně v OC Olympia Plzeň, ale i si nechat svůj telefon spravit. Prodejci Vám ochotně a trpělivě poradí.

V plzeňské prodejně by nyní uvítali i nové prodejce do svého týmu. Náplní práce by byla především obsluha zákazníků a prodej nabízeného atraktivního sortimentu, příjem a výdej servisních zakázek, péče o prodejnu a výkup zařízení od koncových zákazníků. Novému kolegovi by stávající zaměstnanci do začátku se vším rádi pomohli. Kromě zajímavého finančního ohodnocení nabízí firma skvělé benefity, pravidelné soutěže o zájezdy do exotických destinací, soutěže o mobilní telefony a také zaměstnanecké slevy na zboží. Firma očekává standardně zaměstnanců samostatnost, důslednost, schopnost jednat s lidmi, příjemné vystupování a časovou flexibilitu, tak aby byl zákazník spokojen. Důležitá je rovněž odolnost vůči stresu.

Fotogalerie
Autor: Radek Sutnar Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

  • Před 6 roky

    Mobil Pohotovost musím pochválit. Mám i dobré zkušenosti s https://www.atronic.cz/

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka