Nechte se hýčkat japonskou terapií Hanakasumi v Salonu krásy Elegant Chic v Domažlicích

V Salonu krásy Elegant Chic v Domažlicích si nyní můžete vychutnat jedinečný japonský rituál Hanakasumi. Tato omlazující a regenerační terapie je založena na tradiční japonské filosofii IKIGAI, která zdůrazňuje důležitost rovnováhy mezi tělem, duší a duchem.

Jarní servisní akce AUTO CB

Co díky terapii Hanakasumi získáte?

Při této terapii v Salonu krásy Elegant Chic v Domažlicích se ženy mohou uvolnit a nechat se rozmazlovat. Jemné doteky, vůně esenciálních olejů a relaxační hudba jim pomohou na chvíli zapomenout na starosti a užívat si přítomný okamžik.

Terapie Hanakasumi má řadu výhod. Pomáhá zlepšit pleťový tonus a elasticitu, redukovat vrásky a jizvy, uvolnit svalové napětí a stres. Také přispívá k celkovému pocitu pohody a harmonie.

Protože se ženy zaslouží být krásné a spokojené, měly by si dopřát čas pro sebe a nechat se hýčkat. Terapie hanakasumi je skvělým způsobem, jak toho dosáhnout. Starání se o sebe není sebestřednost. Je to důležitá součást zdravého života.

Jak terapie probíhá?

Terapie Hanakasumi se provádí pomocí speciálních vatových tamponů namočených v esenciálních olejích ze sakuray, yuzu a chrámového dřeva. Tyto oleje mají blahodárné účinky na pokožku a tělo. Sakura pomáhá snižovat stres a napětí, yuzu zlepšuje pleťový tonus a chrámové dřevo působí relaxačně.

Terapie začíná peelingem obličeje a těla. Poté jsou na pokožku aplikovány esenciální oleje. Tampony jsou pak vedeny po obličeji a těle jemnými, uvolněnými pohyby. 

Jak se na terapii objednat?

Objednat se můžete jednoduše telefonicky na čísle: +420 721 930 754 nebo e-mailem: jaroslava.zochova@seznam.cz, případně osobně přímo v salonu na adrese: Spálená 165, 344 01 Domažlice.

Jaké služby si v Salonu krásy Elegant Chic můžete užít?

Salon krásy Elegant Chic je moderní a útulné místo, kde se můžete nechat hýčkat profesionální péčí. Čeká zde na vás bohatá nabídka masáží, zábalů, procedur a terapií pro blaho každého kousku vašeho těla. Kompletní kosmetické služby, čistě přírodní kosmetika a poradenství vizážistky. Kontaktujte nás a poznejte místo, kde si odpočinete, omládnete a naberete energii i sebevědomí.

Salon krásy Elegant Chic DOMAŽLICE
Spálená 165, 344 01 Domažlice

Jaroslava Zochová
Web: www.salondomazlice.cz
Telefon: +420 721 930 754
E-mail: jaroslava.zochova@seznam.cz
Instagram: Elegant chic Domažlice
Facebook: Kosmetické a masážní studio

Autor: Andrea Region24 Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka