Očkovací centrum Polikliniky AGEL v Plzni obnovuje svůj provoz pro očkování 3. a 4. posilujících dávek vakcíny

Očkovací centrum v rámci Polikliniky AGEL v Plzni obnovuje svůj provoz. Důvodem je zvýšený zájem veřejnosti o očkování posilujících dávek vakcíny proti onemocnění covid-19. Aktuálně je Očkovací centrum v provozu jeden den v týdnu a to každý pátek. Očkuje vakcínou Comirnaty (Pfizer/BioNTech) a to pouze třetí a čtvrtou posilující dávkou. V případě trvajícího zvýšeného zájmu o očkování je v plánu i rozšíření kapacity centra.

Cílená propagace v Plzni

„Evidujeme stále zvětšující se zájem o očkování posilujících dávek vakcín. Obraceli se na nás lidé, jestli vnašem Očkovacím centru očkujeme nebo budeme očkovat, že sblížícím se podzimem by rádi absolvovali očkování posilujících dávek očkování proti onemocnění covid-19. Proto jsme se rozhodli, že vpátek 26. srpna znovu zahájíme provoz našeho Očkovacího centra a navážeme na jeho úspěšné fungování vloňském roce aprvní polovině tohoto roku,“ informuje koordinátor Očkovacího centra Mgr. Bronislav Uriča.

Prozatím je Očkovací centrum otevřeno každý pátek odpoledne. Počítám sprovozní dobou od 12:30 do 14:30 hodin. Očkování je prováděno vakcínou Comirnaty od společnosti (Pfizer/BioNTech). Registrovat se mohou všichni zájemci o očkování posilující třetí a čtvrtou dávkou vakcíny. „Vpřípadě pokračujícího zvýšeného zájmu o očkování máme vplánu toto množství navyšovat a přidávat nové termíny,“ říká Mgr. Uriča.

Vakcinační centrum v areálu Polikliniky AGEL Plzeň se nachází v krajní části hlavní budovy polikliniky na ulici Švihovská 2444/14. Očkovací centrum je situováno ve 2. patře budovy a má kdispozici výtah. Pro vstup do očkovacího centra je vyhrazen speciální vstup v zadní části polikliniky pro větší komfort klientů, kteří nebudou muset procházet přes hlavní vstup a recepci. V místě očkovacího centra klienti nejprve projdou administrativní částí v registrační místnosti a posléze budou vyzváni ke vstupu do očkovací místnosti, kde bude provedeno samotné očkování.

Kočkování je možné se registrovat přes centrální registrační systém na webových stránkách Ministerstva zdravotnictví ČR – registrace.mzcr.cz nebo využít infolinku 1221 (v provozu od 8 do 19 hodiny), kde jim s registrací také pomohou. Bližší informace je možné získat na recepci polikliniky osobně nebo telefonicky na telefonních číslech 371 155 200 a 371 155 201.

Autor: Vojtěch Smolka Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
26.08.2022 08:10




0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka