Proběhlo společné soustředění klubu Zápas Stříbro a TJ Sokol Mariánské Lázně

Zápasníci ze Stříbra měli soustředění v Mariánských Lázních

Cílená propagace v Plzni

Klub Zápasu Stříbro i letos, jako již tradičně, v měsíci srpnu od 17.08.2022 do 21.08.2022 uspořádal soustředění v Mariánských Lázních společně s partnerským oddílem TJ Sokol Mariánské Lázně za účasti trenérů obou klubů a mládeže všech věkových kategorií.

Tréninky vedli trenéři Tomáš Adam, Michael Janda, Lukáš Adam, Jan Adam a za klub TJ Sokol Mariánské Lázně Miroslav Pinc. Kromě našich bývalých a současných členů se zúčastnili také borci z mariánskolázeňského klubu.

Tématem tréninků byla zejména práce s mládeží (jak děti zaujmout pro sport, procvičování fyzických dovedností, chvaty apod.) Dále jsme se zaměřili zejména na vylepšení techniky provádění chvatů, způsobu vedení boje na žíněnce a zvýšení fyzické vytrvalosti.

Hlavním cílem byla snaha o rozšíření počtu členů klubu, trenérů a utužení vztahů mezi borci. Vše proběhlo bez zranění, v klidné a pohodové atmosféře. Borci byli spokojeni a dožadovali se opakování soustředění v příštím roce.

Musíme všechny pochválit za zvládnutí tréninkové zátěže a také za to, že tréninku věnovali maximální úsilí. Celá akce se uskutečnila, mimo jiné, také za podpory Města Stříbra. Rádi bychom touto cestou chtěli poděkovat za vzorný servis zaměstnancům restaurace Kamenný dvůr v Mariánských Lázních, kteří nám zajistili stravování a příjemnou atmosféru v době soustředění.

Tomáš Adam, Honza Vavřička

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 08.09.2022 16:06




3 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka