Ski&Bike Špičák: „ Přijeďte ještě na lyže, lepší už to nebude“.

Článek přináší aktuální sněhové informace o ski&bike Špičák a plánované akce na aktuální víkend.

Jarní servisní akce AUTO CB

Na Špičáku plánují konec zimní sezony na Velikonoční pondělí 28. března.

Špičák/Železná Ruda 10. března 2016. Nejlepší podmínky pro lyžování v této zimní sezoně nabízí v těchto dnech Ski&Bike Špičák. „ Sjezdovky jsou nyní díky nočním mrazům zpevněné a hlavně dopolední lyžování za slunečného počasí je fakt skvělé, což může potvrdit každý, kdo tu byl. Odpoledne už sníh sice měkne a firnovatí, ale pořád se dá lyžovat lépe, než kdykoli jindy v této zimě. Jinými slovy, kdo si chce ještě pořádně zalyžovat, musí příjet nyní a raději hned ráno,“ charakterizuje aktuální stav provozní ředitel Ski&Bike Špičák Vladimír Kasík.

Areál plánuje, že by se tady lyžovalo až do pondělí 28. března, kdy je Velikonoční pondělí. “Teploty se u nás mají i v dalších dnech nadále držet pod nulou. Něco ještě podle předpovědi připadne, takže bychom se současnými 40 centimetry, co máme v průměru na sjezdovkách, měli do Velikonoc vydržet,“ dívá se na výhled zbývajících 18 dnů zimního provozu V. Kasík. Návštěvnost v těchto dnech není vysoká, nejenže se lyžuje bez front, ale sjezdovky nabízejí opravdu komforní prostor i pro dlouhé carvingové oblouky.

Až na dílčí omezení – přírodní nejprudší úsek černé Šance a některé kratší objížďky, je vše v provozu. Večerní lyžování se stále koná v pátek, sobotu a ve středu vždy od 18,30 na Spodní Šanci.

Aktuální info na www.spicak.cz


Autor: Tereza Martinovičová Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka