Společnost KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o. se přestěhovala do nových větších prostorů

Firma KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o. zvětšila své provozní možnosti díky přestěhování do větších prostorů. Nově společnost sídlí na adrese Božkovská 38 v Plzni na Slovanech, kousek nad Hlavním vlakovým nádražím.

Cílená propagace v Plzni

Společnost KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o. na nové adrese!

Firma KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o. zvětšila své provozní možnosti díky přestěhování do větších prostorů. Nově společnost sídlí na adrese Božkovská 38 v Plzni na Slovanech, kousek nad Hlavním vlakovým nádražím.

Otevírací doba a kontakty

Otevírací doba pro veřejnostKontakty
Pondělí: 10 – 13 hodinKRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.
Úterý: 10 – 13 hodinBožkovská 38
Středa: 10 – 13 hodin326 00 PLZEŇ - Slovany
Čtvrtek: 10 – 13 hodinE-shop: www.szo.cz
Pátek: 15 – 18 hodinE-mail: krasny@szo.cz

SZO.cz je eshop specializovaný na lékařské přístroje a dezinfekční prostředky

Tonometry a tlakoměry 

Jsme autorizovaný dovozce, distributor a servisní středisko lékařských tlakoměrů CA-MI Italy. Dále prodáváme kvalitní lékařské tlakoměry, tonometry značek OMRON Japan, HARTMANN TENSOVAL Germany, NISSEI Japan a WelchAllyn USA. Jedná se o zdravotnické prostředky, které jsou stanoveným měřidlem, jsou kalibrovatelné a metrologicky ověřitelné ČMI (Český Metrologický Institut). Nabízíme rovněž metrologicky ověřené měřiče tlaku krve, náhradní příslušenství pro lékařské tlakoměry (manžety, balonky)

Odsávačky pro nemocniční zařízení i pro maminky

Naše společnost je autorizovaný dovozce, distributor a servisní středisko výrobků CA-MI Italy, odsávaček ASPEED, ASKIR a ASPIRET italského výrobce 3A HEALTHCARE a tureckého výrobce MEDIMPORT Turkey (autorizační dopis vám na vyžádání zašleme). Nabízíme elektrické odsávačky, přenosné bateriové odsávačky, odsávačky pro maminky a miminka a speciální chirurgické a liposukční odsávačky. Na všechny "naše odsávačky" zajišťujeme autorizovaný servis ve smyslu zákona 268/2014 sb.

Redukční ventily

Naše firma je autorizovaný dovozce, distributor a servisní středisko redukčních ventilů TECHNOLOGIE MEDICALE France. Redukční ventily TM jsou vyrobené ve Francii, nicméně odpovídají ČSN, tzn. že pasují na české tlakové lahve a jsou zakončené rychlospojkou s českým nápisem KYSLÍK. Redukční ventily zpravidla bývají nedílnou součástí nejrůznějších kyslíkových přístrojů. Na všechny "naše redukční ventily" zajišťujeme autorizovaný servis ve smyslu zákona 268/2014 Sb.

Inhalátory a zvlhčovače

Jsme autorizovaný dovozce, distributor a servisní středisko inhalátorů a zvlhčovačů italských výrobců: 3A HEALTH CARE, MED 2000 a CA-MI S.r.l. Nabízíme širokou řadu inhalátorů - nebulizátorů: kompresorové inhalátory, ultrazvukové inhalátory, dětské inhalátory. Ke všem "našim inhalátorům, nebulizátorům" máme náhradní díly a příslušenství. K inhalátorům vám můžeme nabídnout přírodní inhalační roztoky THERMALIS z Eugenské pánve v Itálii. Egenská pánev se nachází v provincii Padova v oblasti Benátsko. Produkty THERMALIS jsou podrobovány testům na nikl a alergie, neobsahují barviva, konzervanty ani chemické emulgátory, vazelínu z ropy, silikonové ani minerální oleje a mají vystavenou exportní licenci Ministerstvem zdravotnictví.

Zdravotnický materiál

Specializujeme se na kavitační přístoje (elektroterapie - fototerapie - ultrazvuková terapie) a rehabilitační přístroje (magnetoterapie, suché uhličité koupele, plynové injekce, parafínový zábal na ruce). 

Úklidová technika

Naše společnost má v nabídce kvalitní  úklidovou technikou a úklidové vozíky pro profesionální úklid v nemocnicích, ordinacích, čekárnách, atd.

Dezinfekce

Prodáváme kvalitní dezinfekční prostředky, které jsou hypoalergení. K dezinfekcím máme aktuální bezpečnostní listy. Nabízíme rovněž dezinfekční vany a vaničky, kádinky a laboratorní kartáče na čištění lékařských přístrojů a chirurgického instrumentária. Jako doplňkový sortiment vedeme kvalitní přírodní kosmetiku

Expedice zboží do celé ČR i na Slovensko

Veškeré zboží expedujeme po celé České Republice, dezinfekcie a lekárske prístroje expedujeme aj na Slovensko.

KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.
Božkovská 38

326 00 PLZEŇ - Slovany

E-mail: krasny@szo.cz

FACEBOOK: https://www.facebook.com/szocz/

Autor: KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka