Začátek září bude v Hrádku u Rokycan již počtvrté ve znamení festivalu ROCK STAR(T)

Letní kino uvítá v sobotu 9.9. formace zvučných jmen. „Letošní ročník našich městských slavností přivážíme občanům hvězdy hudebního nebe. Festival odstartuje Václav Noid Bárta a na závěr se můžete těšit na Davida Kollera s kapelou. Určitě přijďte!“ zve na akci starostka města Hrádek u Rokycan Marcela Sobotková.

Jarní servisní akce AUTO CB

Hned po lamači dívčích srdcí nastoupí na stage legenda se jménem Odyssea, jež slaví v letošním roce 50 let na scéně! Amfiteátr uvítá také královskou legendu v podobě hitů kapely Queens of Bohemia, která navazuje na činnost slavné české Pilsen Queen Tribute Band. Hity Freddieho Mercuryho a jeho kapely vystřídají v Hrádku u Rokycan ambiciózní plzeňští rockeři s kapelou ILL FISH, jež láme hranice všech možných rozměrů hudby svým nekompromisním přístupem k rocku. V neposlední řadě si návštěvníci mohou užít formaci Kohout plaší smrt, která o sobě tvrdí, že hraje punk, ale vlastně ne zas tak úplně. Novinkou letošního ročníku je zavedení vstupného. 

„Rozhodli jsme se ve spolupráci s městem zavést symbolické vstupné na akci 100,- Kč. V poměru k nákladům na čím dál zvučnější jména umělců jde opravdu jen o zlomek ceny, jakou by na každý jednotlivý koncert diváci zaplatili při sólo koncertu. Navíc tímto stylem získáme přesný přehled o počtu diváků v areálu a můžeme tak snáze regulovat bezpečnostní opatření. Na pohodě a bezpečí diváků a účinkujících přece záleží!“ vysvětluje organizátor akce Tomáš Mouřenec. 

Celým festivalem provede známý moderátor Jirka Pelnář a nebudou chybět ani nejrůznější gastro pochutiny ve stáncích a bohatý výběr nápojů jako jsou domácí limonády, cocktaily, výběrová káva, vína z Moravy až po vychlazené plzeňské pivo. Pro děti je připravené malování na obličej.

Rozhodně se v sobotu 9.9. je na co těšit, více informací na webu www.mestohradek-ro.cz a na FB www.facebook.com/rockstartfestival, popřípadě na události https://www.facebook.com/events/257057453933370.

Zdroj: TZ 

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 30.08.2023 12:42




0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka