Typos, tiskařské závody, s.r.o.

+420 377 193 300 typos@typos.cz www.typos.cz
5 Skóre 5 z 5 Hodnotit

56 milionů archů: Heidelberg XL 106-5+L rok v provozu

V plzeňské tiskárně TYPOS je tomu již přes rok od instalace nového tiskového stroje Heidelberg XL 106-5+L. Za tu dobu zde bylo potištěno více než 56 miliónů archů! Výrobní ředitel společnosti Pavel Frantl k tomu uvádí: "Nabyté zkušenosti nám umožňují naplno využívat výhody nejmodernější technologie pro rychlý a kvalitní tisk náročných motivů, ze kterého máme radost nejen my, ale hlavně naši zákazníci." Potřebujete cokoliv vytisknout? Neváhajte se na nás obrátit.

0

Před 5 roky Typos, tiskařské závody, s.r.o.

Největší archová ofsetová tiskárna v České republice má nového obchodního ředitele

Plzeňská tiskárna TYPOS má od února letošního roku nového obchodního ředitele. Stal se jím Robert Vukelić, který doposud pracoval pro skupinu EDS (Euro-Druckservice GmbH), jejíž je TYPOS součástí. Skupina EDS je považována za jedničku na trhu v poskytování tiskových služeb ve středovýchodní Evropě.

0

Před 5 roky Typos, tiskařské závody, s.r.o.

Zušlechťování tiskovin v tiskárně TYPOS

Lakování, laminace nebo výseky – to všechno jsou možnosti, jak dosáhnout větší exkluzivity tiskovin. Vybavení tiskárny TYPOS umožňuje klientům tyto zušlechťovací techniky využít a zvýšit tak přitažlivost jejich tiskových materiálů.

1 0

Před 6 roky Typos, tiskařské závody, s.r.o.

Jaká byla stáž v klatovském TYPOSu? Očima studentky Markéty P.

V tiskárně TYPOS přivítáme každoročně několik studentů, kteří u nás chtějí absolvovat studijní stáž. Bývají to vysokoškoláci, kteří zde získávají potřebnou praxi a zkušenosti nebo i středoškoláci, kteří absolvují stáž v rámci výuky.

0

Před 6 roky Typos, tiskařské závody, s.r.o.

Na počátku je arch papíru, na konci pěkný katalog nebo kniha

V plzeňské tiskárně TYPOS denně vznikají nejrůznější tištěné produkty, jako jsou časopisy, katalogy nebo třeba knihy. Aby z bílého archu papíru vznikla pestrobarevná kniha nebo časopis, je potřeba celá řada operací. Kromě ofsetového a digitálního tisku tak tiskárna nabízí kompletní polygrafické služby, jako je grafická sazba, laminace a UV lakování, řezání, skládání, lepení či šití. Díky široké nabídce služeb tak výsledný produkt ve většině případů vzniká pod jednou střechou.

0

Před 6 roky Typos, tiskařské závody, s.r.o.

Jak tisknou profesionálové, aneb výuka v praxi

Plzeňská tiskárna TYPOS přivítala ve svých prostorách žáky 9. třídy základní školy Elišky Krásnohorské v Plzni. V doprovodu zkušených mistrů výroby měli žáci možnost seznámit se s moderním prostředním závodu, zpracováním zakázky s využitím výpočetní techniky a následnou polygrafickou výrobou.

0

Před 6 roky Typos, tiskařské závody, s.r.o.

Rozsáhlé investice v tiskárně TYPOS

V plzeňské tiskárně TYPOS proběhly v loňském roce rozsáhlé investice, které se vyšplhaly až na 90 milionů korun. Díky tomu došlo k významné modernizaci strojového parku a k navýšení produkčních kapacit při zachování vysoké kvality tisku.

0

Před 6 roky Typos, tiskařské závody, s.r.o.

Dvojnásobná produkční kapacita pro výrobu tiskových forem

Plzeňská tiskárna TYPOS má novou osvitovou linku na výrobu osvitových forem. Kromě pořízení nového technologického vybavení proběhla i kompletní optimalizace procesu výroby tiskových forem s důrazem na kvalitu a produktivitu.

9

Před 7 roky Typos, tiskařské závody, s.r.o.

TYPOS na pracovním veletrhu v OC Plzeň na Rokycanské

Nebaví Vás stereotyp pásové výroby? Pojďte pracovat do TYPOSu, největší ofsetové tiskárny v regionu. Zástupci firmy se na Vás budou těšit na zítřejším (26.9.) pracovním veletrhu v Obchodním centru Plzeň na Rokycanské.

1

Před 7 roky Typos, tiskařské závody, s.r.o.

Ženská osádka na tiskovém stroji

V plzeňské tiskárně TYPOS pracuje na tiskovém stroji kompletně ženská osádka. Přidejte se k nám i Vy a pomozte vyvrátit stereotyp o tom, že práce tiskaře je výlučně mužskou profesí.

7

Před 7 roky Typos, tiskařské závody, s.r.o.