Práce Nabídka zaměstnání

pracovník úklidu

Futura Am s.r.o.

Soukenická 690, Plzeň

Detail firmy

Pavel Černý
722711412, 377423503, 800110077
  • vztah

    Pracovní poměr - zkrácený úvazek

  • směny

    Třísměnný provoz

  • min. vzdělání

    Nižší střední odborné

Nástupní plat 19 450,- až 26 290,- Kč

Společnost FUTURA l AM s.r.o. hledá na hlavní pracovní poměr, možnost i brigádně šikovné a zodpovědné uklízeče a uklízečky s praxí v oboru minimálně jeden rok. Uklízečky hledáme převážně na kompletní úklid administrativní budovy (kanceláře, kantýna, šatny, toalety, koupelny, chodby, schodiště a v případě hotové práce na výpomoc úklidu ve výrobní hale). Uklízeče hledáme převážně na kompletní úklid výrobní haly včetně okolí a venkovního areálu (kompletní úklid výrobní haly, čištění a vyplachování nádrží, úklid lakovny, lisování papírů a kartonů, třídění materálu, manipulace a práce s čistícím el. vozíkem, vysokotlakým čističem, průmyslovými vysavači atd.). Výhodou mají uchazeči s papíry na VZV a s jeřábnickým průkazem.
Směnnost: jedná se převážně o jednosměnný provoz od 06:00 do 14:00 hod. s možností přesčasů. Dledohody je možnost i noční směny od 22:00 do 06:00 hod.
Požadujeme praxi v oboru minimálně jeden rok, práci s uklízecími stroji (průmyslové vysavače, vysokotlaké čištiče, čistící el. vozíky, výhodou praxe s VZV a nebo jeřábem), bezúhonnost, manuální zručnost, dobrou fyzickou kondici, dobrý zdravotní stav, znalost českého jazyka slovem i písmem, pouze vážné zájemce, kteří hledají zaměstnání ideálně na několik let.
Nabízíme práci na hlavní pracovní poměr s jistotou stabilní a dlouhodobé spolupráce (možnost i brigádně), dotované stravování nebo stravenkový paušál (dle výběru zaměstnance), pravidelné měsíční prémie, možnost přesčasových hodin, týdenní zálohy, zajištěné ubytování, proplacení lékařské prohlídky, zajištění pojistky proti odpovědnosti za způsobenou škodu u uživatele, mzdy na číslo účtu, dle přání na dobírku (v hotovosti)
Zaměstnanecké výhody:
Každoroční navyšování mezd, příspěvek na stravování, 25 dní dovolené, pravidelné měsíční
prémie, možnost kariérního růstu, zajištěné ubytování, týdenní zálohy, mzda na účet nebo na
dobírku, ZDARMA školení a školící materiály
Osobně: FUTURA AM s.r.o., Soukenická 690/5, 301 00 Plzeň (Areál Belánka-administrativní budova naproti nákupnímu středisku NORMA)
Pohovory s uchazeči o zaměstnání provádíme v pracovní dny Po-Pá od 10:00 nebo od 11 h hod. na adrese FUTURA AM s.r.o., Soukenická 690/5, 301 00 Plzeň


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.