Audi Sport nově s dvěma úrovněmi obchodních partnerů

Automobily Audi s ikonickým logem Audi Sport míří nově ke svým klientům přes dvě úrovně certifikovaných obchodních partnerů.

Jarní servisní akce AUTO CB

V České republice jsou čtyři partneři Audi Sport High - Performance a devět partnerů Audi Sport Performance. 

Vozy z produkce Audi Sport již dlouhá léta přinášejí mimořádné zážitky a nabízejí špičkovou techniku, často inspirovanou zkušenostmi ze závodních tratí. Vozy s označením RS či R8 míří k zákazníkům přes dvě skupiny certifikovaných partnerů, kterých je v České republice celkem 13. V loňském roce bylo v České republice předáno zákazníkům více než 100 vozů z produkce Audi Sport.

V nejexkluzivnější skupině Audi Sport High-Performance partnerů jsou čtyři partneři: auto I.S.R., AUTO JAROV Kunratice, Porsche Heller Ostrava a TOP CENTRUM car. Tato čtveřice partnerů je autorizována pro prodej všech RS modelů, včetně nově představeného elektrického Audi RS e-tron GT a třešničkou na dortu je Audi R8, supersport ověnčený mnoha úspěchy v prestižních automobilových závodech na celém světě.

Ve skupině Audi Sport Performance partnerů je dalších devět prodejních zastoupení, které jsou certifikovány pro RS modely včetně nově představeného elektrického Audi RS e-tron GT: Autocentrum Barth, Auto Palace Západ KV, Louda Auto Pardubice, Porsche České Budějovice, Porsche Plzeň, Porsche Praha - Prosek, Porsche Praha - Smíchov, ROS a Samohýl Motor.

Nabídka Audi sport aktuálně zahrnuje následující RS modely:

Audi RS e-tron GT
Audi RS 4 Avant
Audi RS 5 Coupé
Audi RS 5 Sportback
Audi RS 6 Avant
Audi RS 7 Sportback
Audi RS Q3
Audi RS Q3 Sportback
Audi RS Q8
Audi TT RS Coupé
Audi TT RS Roadster

Supersportovní Audi R8 je nabízeno v šesti provedeních:

Audi R8 Coupé V10 RWD
Audi R8 Coupé V10
Audi R8 Coupé V10 Performance
Audi R8 Spyder V10 RWD
Audi R8 Spyder V10
Audi R8 Spyder Performance

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka