BMW: 80 vozů pro Mezinárodní filmový festival

Partnerství BMW a Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary je již tradičním spojením dvou silných partnerů ve svých oborech.

Jarní servisní akce AUTO CB

BMW svůj titul Oficiální vůz festivalu bere velmi vážně, a tak pro zajištění dopravy hostů festivalu připravilo flotilu téměř osmdesáti vozů. Prestižnímu charakteru festivalu odpovídá také volba vozů, v nichž hrají prim různé modely BMW řady 7 včetně plug-in hybridního BMW 745Le xDrive nebo dvanáctiválcového BMW M760Li xDrive. Nechybějí ale ani X modely, a to průřez modelů od BMW X3, přes BMW X5 až po vrcholné BMW X7. Prvotřídní komfort svým posádkám poskytnou ale také vozy BMW řady 6 Gran Turismo nebo modely Sedan a Touring BMW řady 5. K dispozici bude rovněž několik osmiválcových modelů BMW M850i xDrive. Tyto vozy budou zajišťovat nejen dopravu hostů mezi Prahou a Karlovými Vary, ale budou také 20. srpna od 16 hodin přivážet hvězdy filmového plátna a hosty k červenému koberci u hotelu Thermal.

Během festivalu budou mít návštěvníci možnost poznat přístup značky BMW, její strategii, ale také nejnovější modely. V České republice bude vůbec poprvé k vidění čistě elektrické BMW iX. Stranou ale nezůstane ani pro BMW typická radost z jízdy. Připraven bude speciální SIM Race simulátor s možností kvalifikace do semifinále, které se bude konat v Salcburku. BMW Lounge umístěné v Grandhotelu Pupp bude přístupné po celou dobu konání festivalu (20.–28. srpna 2021) od 9 do 18 hodin.

TIP REDAKCE: Jak ušetřit při nákupu vozů značky BMW ?

Pokud si chcete pořídit auto značky BMW za nižší cenu, doporučujeme vám navštívit tyto stránky:

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka