BMW i5 se speciálním herním vzhledem

BMW Group spolupracuje s herní platformou AirConsole a v novém BMW řady 5 poprvé přináší do reálného světa jedinečný druh her integrovaných přímo do automobilu.

Cílená propagace v Plzni

Při stání vozu mohou řidič a spolujezdci hrát tzv. casual hry (jednoduché hry určené i pro ty, kdo hry běžně nehrají), jimiž se mohou zabavit například v době, kdy se nabíjí vysokonapěťová baterie. Kromě nového BMW řady 5 bude aplikace AirConsole postupně nabízena i v dalších modelech BMW. Exkluzivně se při uvedení nového BMW řady 5 na trh představuje BMW i5 v unikátním herním barevném provedení karoserie navrženém přímo BMW Group Design. Tato livrej promění BMW řady 5 Sedan v dokonalou herní stanici nejen po technické, ale i vizuální stránce.

Snadné používání pomocí telefonu jako ovladače

Pro hraní her ve voze stačí hráčům telefon, který slouží jako ovladač, a BMW Prohnutý displej. Po spuštění aplikace AirConsole ve voze lze spojení mezi chytrým telefonem a vozem navázat naskenováním QR kódu na BMW Prohnutém displeji. Poté je možné ihned začít hrát. Aplikace AirConsole podporuje více hráčů současně. Do herní zábavy ve voze se mohou během zastávek zapojit i cestující na zadních sedadlech. Obecně je možné hrát samostatně nebo se všemi cestujícími ve vozidle společně nebo s nimi soutěžit.

S aplikací AirConsole mohou hráči hrát tzv. casual hry. Obecně jde o snadno hratelné hry s jednoduchým intuitivním ovládáním. Výběr, který je k dispozici při uvedení nového BMW řady 5 sedan na trh, zahrnuje závodní, sportovní, kvízové a hudební hry, stejně jako simulátory, strategie, skákací a běhací a logické hry. Mezi přibližně 15 tituly, které jsou k dispozici hned od začátku, patří například Go Kart Go, Golazo, Music Guess či Overcooked. Portfolio dostupných her se bude průběžně rozšiřovat.

BMW i5 s jedinečným herním vzhledem

Na oslavu uvedení her do vozů BMW Group představuje BMW i5 v unikátním herním grafickém provedení. Jeho design symbolizuje ponoření se do herního zážitku až do posledního pixelu. Velké pixely jsou jasně rozpoznatelné jako pocta dnes již kultovní 8bitové éře počítačových her. Barevné schéma čerpá inspiraci z různých her dostupných na platformě AirConsole. Na karoserii i5 jsou také zřejmé prvky z herních ovladačů, které navazují na jedinečné řešení pro hraní ve voze s AirConsole, kdy se ovladačem stává telefon, který tak hráčům dává možnost hraní doslova na dosah ruky.

Poznámka redakce: pokud si chcete pořídit nový vůz a jste fanouškem elektromobility, pokračujte na stránku Elektromobily v ČR.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 29.05.2023 12:18




0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka