BMW nové speciální laky

Továrna BMW Group ve Spartanburgu rozšiřuje nabídku laků karoserie pro první elektrifikovaný automobil od BMW M GmbH.

Cílená propagace v Plzni

Nepřehlédnutelný, neodolatelný, nekonvenční: díky svému působivému a jedinečnému designovému stylu je první BMW XM na silnici zcela výjimečným vozem. První elektrifikovaný vysokovýkonný model od BMW M GmbH fascinuje svým extrovertním vzhledem, stejně jako inovativním pohonem M HYBRID o výkonu 480 kW/653 k. Další možnosti vyjádření nezaměnitelného charakteru BMW XM i osobního stylu jeho majitele otevírají speciální laky BMW Individual, které bude možné objednat od dubna 2023.

V americké továrně BMW Group ve Spartanburgu nyní dochází k dalšímu zvyšování flexibility lakovacího procesu. To znamená, že speciální laky BMW Individual budou zanedlouho k dispozici také pro tento plug-in hybridní model. Nové laky karoserie, mezi nimiž je zelená BMW Individual Urban Green, metalická modrá BMW Individual Petrol Mica, metalická zelená BMW Individual Anglesey Green a metalická fialová BMW Individual Sepia, umocňují extravagantní charisma BMW XM mimořádně individuálním způsobem.

Speciální laky BMW Individual jsou nejen exkluzivní, ale také výrazné. Přirozeně umocňují designový styl exteriéru BMW XM, který se vyznačuje velkými plochami, dynamicky plynulými liniemi a současně i ostrými hranami. Všechny speciální laky BMW Individual jsou aplikovány v samostatném výrobním procesu se zvýšeným podílem ruční práce. Obzvláště precizní povrchová úprava zajišťuje, že se vyznačují působivou barevnou hloubkou a výjimečným leskem.

Poznámka redakce: pokud plánujete nákup nového vozu a hledáte tip na nejlevnější nová auta v České republice skladem (bez ohledu na značku vozu), pokračujte na stránku Nejlevnější nová auta v ČR.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka