Chodce u Draženova údajně srazilo auto

Policisté hledají svědky dopravní nehody, kterou oznámili až zdravotníci, které si chodec přivolal následující den.

Cílená propagace v Plzni

 Domažličtí dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody, ke které mělo dojít dne 5. června 2020 v 23:30 hodin na silnici III. třídy č. 19368 mezi obcemi Draženov a Luženice. Neznámý řidič jedoucí od Draženova na Luženice s nezjištěným vozidlem se údajně nechoval ohleduplně a ukázněně, nejel s vozidlem při pravém okraji vozovky a přejel do protisměru, kde zezadu narazil do chodce, který šel po levém okraji vozovky od Draženova na Luženice.

Osmačtyřicetiletý chodec měl na sobě vestu z retroreflexního materiálu. Řidič na místě nezastavil, neučinil potřebná opatření a dopravní nehodu neoznámil na policii. Tu oznámili až zdravotníci, které si chodec následujícího dne v 10 hodin ráno přivolal. Policisté pak chodce vyzvali k dechové zkoušce, která byla s výsledkem pozitivním 0,82 promile alkoholu v krvi.

Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 259, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 10.06.2020 07:00



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka