Doosan Škoda Power pomůže v USA přeměnit komunální odpad na čistou energii

Společnost Doosan Škoda Power podepsala strategicky důležitý projekt na dodávku parní turbíny pro spalovnu odpadu v USA. Spolupráci s provozovatelem spaloven Covanta tak poprvé rozšíří i mimo Evropu.

Jarní servisní akce AUTO CB

„Nově získaná zakázka představuje pro Doosan Škoda Power významnou referenci a důležitý milník při zdolávání složitého a dynamického trhu,“ potvrdil Josef Talhofer, obchodní manažer pro Severní Ameriku ve společnosti Doosan Škoda Power, a zároveň dodal, že společnosti se daří upevňovat vztahy s jeho dlouholetým partnerem: „Covantě tak nadále dokazujeme naši technickou kompetentnost, flexibilitu a vůli podporovat ji i mimo Evropu.“

Společnost Covanta je lídrem v oblasti udržitelného hospodaření s materiály a své služby nabízí jak podnikům, tak veřejné správě. Prostřednictvím své sítě zařízení a navazujících služeb je pro ně důležitým partnerem při řešení dnešních ekologických výzev. Společně s koncovým zákazníkem Pasco County na Floridě investují do rozšíření kapacity elektrárny na zpracování odpadu ve Spring Hill. V plánu mají navýšit celkové zpracování odpadu o 131 500 tun ročně, což jen dokazuje progresivní myšlení a vize představitelů okresu Pasco. 

Plzeňský výrobce pro tento projekt dodá standardizovanou jedno-tělesovou turbínu DST-G10, o výkonu 15 MW, s generátorem a dalším příslušenstvím splňující požadavky na americké normy.

Doosan Škoda Power tak dokazuje, že jejich turbíny mají na americkém trhu své místo, a to nejen díky technickému zpracování produktu, ale také rychlým přizpůsobením novým požadavkům a snahou předvídat potřeby zákazníka. Tato pružnost a schopnost inovace umožnila Doosan Škoda Power získat výhodu nad konkurencí a posílit svou pozici na americkém trhu.


O DOOSAN ŠKODA POWER

Doosan Škoda Power je součástí silné skupiny společností sjednocených pod Doosan Group, která svým zákazníkům po celém světě dodává špičkové technologie a služby vysoké kvality a hodnoty.

Doosan Škoda Power je předním světovým výrobcem a dodavatelem zařízení pro elektrárny, zejména pak soustrojí parní turbína - generátor ve výkonovém rozsahu 3 až 1 200 MW. Firma má bohaté zkušenosti a reference v aplikacích pro paroplynové a fosilní elektrárny, CHP, jaderné elektrárny a solární elektrárny (CSP), spalovny biomasy, atd. V oblasti servisu společnost nabízí generální opravy s výměnou opotřebených komponent, dlouhodobý pozáruční servis nebo retrofit či modernizaci parní turbíny vlastní i cizí výroby. Každoroční investice do výzkumu a vývoje zajišťují nabídku vysoce kvalitních produktů, které splňují specifické požadavky zákazníků.
www.doosanskodapower.com

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 27.02.2024 10:06



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka