Echt praxe zve žáky a studenty do firmy Konplan

Německé velvyslanectví, Česko-německá obchodní komora (AHK) a Koordinační centrum českoněmeckých výměn mládeže Tandem (ZČU v Plzni) se připojují k organizaci akce ECHT PRAXE.

Jarní servisní akce AUTO CB

Jejím cílem je přiblížit žákům prostředí průmyslového sektoru, v Plzni konkrétně prostřednictvím exkluzivní návštěvy firmy KONPLAN. Tato zkušenost je navržena tak, aby žáci měli jedinečnou příležitost seznámit se s pracovní realitou a získat cenné informace o možnostech budoucí kariéry.

Firma KONPLAN, dodavatel komplexního projektového řešení linek pro nápoje a tekuté potraviny pro nadnárodní koncern Krones, otevře letos své dveře v pátek 23. června 2023. V rámci akce ECHT PRAXE jsou pro školy připraveny dvě dvouhodinové exkurze, které umožní účast jak skupinám, tak jednotlivcům.

Akce ECHT PRAXE nabízí školám a studentům jedinečnou příležitost nahlédnout do prostředí firem a získat ucelený pohled na průmyslový sektor. Během návštěvy KONPLANu bude návštěvníkům umožněno nahlédnout do prostředí moderní projekční kanceláře, seznámit se s modelovými technologiemi využívanými v nápojovém průmyslu a setkat se s odborníky na daná témata. Tato zkušenost umožní žákům lépe porozumět procesům projekčního prostředí a přispěje k rozhodnutí, zda je tato oblast vhodná pro jejich budoucí kariéru.

"Naše společnost je hrdá na to, že může i letos hostit ECHT PRAXE a přiblížit mladým lidem tak zajímavé prostředí, které naše zaměření skýtá. Věříme, že tato akce jim poskytne inspiraci a povzbudí je v jejich kariérním rozhodování," řekl Dr. Matthias Weinzierl, jednatel společnosti KONPLAN.

„Za zapojení firmy KONPLAN jsme rádi. Podporujeme výuku němčiny na školách, zdůrazňujeme její důležitost pro budoucí kariéru současných dětí. Ve firmě KONPLAN se na vlastní kůži přesvědčí, jak využijí cizí jazyky v praxi,“ doplňuje za organizátory ředitelka Tandemu Lucie Tarabová.

Registrace pro ECHT PRAXE je nyní otevřena a zájemci se mohou přihlásit prostřednictvím oficiální webové stránky akce https://www.echtpraxe.cz/firma/konplan-s-r-o-2/ .

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 20.06.2023 08:05



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka