Firma Vycistime-potrubi.cz vám i v neděli vyčistí ucpané potrubí až k septiku

Trápí vás ucpané odpadní potrubí? Kontaktujte profesionály!

Cílená propagace v Plzni

Hodnocení odvedené práce zákaznicí Jaroslavou Pancovou

"Velmi ochotný pán. Tak kvalitní a precizní práci jsem už dlouho neviděla. Ostatní řemeslníci by se od něho mohli učit. Vřele doporučuji. V poledne jsem zavolala, odpoledne bylo hotovo (a to byla neděle). Čistil odpadní potrubí, které bylo zcela ucpáno až k septiku.Skvěle odvedená práce. Mnohokrát děkujeme. Háje u Vodokrt"

Jaroslava Pancová, hodnocení na Firmy.cz

Trápí vás ucpané odpadní potrubí? Využijte služeb firmy Vycistime-potrubi.cz! 

Zmíněná instalatérská firma zajistí rychlý zásah. Používají profesionální vybavení, výkonné frézy, tlakové zařízení, inspekční kameru. Špičková inspekční kamera umožňuje rychlý a efektivní průzkum vnitřního stavu potrubí a kanalizace. Odhalí praskliny, prolomeniny, propadliny a jiné skryté vady nebo porušení materiálu. Kamera spolehlivě odhalí prasklé potrubí nebo ucpané odpady a porušenou kanalizaci. Díky této technologii máte zaručeno efektivní vyčištění kanalizačních rozvodů, opravení vašeho potrubí a revizi  vodovodních či topných systémů. 

Firma Vycistime-potrubi.cz působí především v regionu Plzeň, Třemošná, Dobřany, Klatovy, Karlovy Vary, Beroun i širokému okolí.

Kontakty

Telefon: +420 773 927 799
E-mail: mariankudik79@seznam.cz
Web: Vycistime-potrubi.cz


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka