Firma Wapos s.r.o. slaví kulatiny. Již 30 let šetří lidem peníze díky přestavbám aut na plyn

Firma Wapos s.r.o. slaví úctyhodných 30 let svého působení na trhu a s hrdostí se ohlíží za dlouhou cestou, kterou urazila. Po celou dobu poskytuje svým zákazníkům profesionální služby v oblasti přestaveb vozů na plyn a zabývá se také prodejem a servisem čistící a úklidové techniky značky Nilfisk (dříve WAP / Alto). Díky svému profesionálnímu přístupu si firma získala spoustu spokojených zákazníků.

Cílená propagace v Plzni

U firmy Wapos s.r.o. pořídít hobby i profesionální úklidovou techniku

Wapos s.r.o. se zaměřuje na několik důležitých oblastí, ve kterých poskytuje špičkové služby. Jednou z nich je prodej a servis čistící a úklidové techniky Nilfisk (dříve WAP / Alto), Comet a Kränzle. Jedná se o vysoce kvalitní a spolehlivou techniku, kterou firma nejen prodává, ale poskytuje i odborný servis. Bez ohledu na to, zda se jedná o domácnost, malý podnik nebo velký průmyslový komplex, Wapos s.r.o. vám pomůže najít vhodné mycí zařízení a zajistí jeho spolehlivou údržbu.

V základní nabídce najdete například vysokotlaké čističe, vysavače či parní čističe. Pro profesionální využití nabízí firma výkonnější vysokotlaké čističe a vysavače, podlahové stroje, chemii a různé příslušenství.

Nechte si přestavit vozidlo na LPG a šetřete při každé jízdě

Dalším významným oborem působnosti firmy je přestavba a servis vozidel na LPG a CNG. Wapos s.r.o má rozsáhlé zkušenosti s přestavbami vozidel na tato ekologická paliva a nabízí profesionální servis pro jejich dlouhodobou bezproblémovou jízdu. Přestavba vozidla na LPG nebo CNG nejen přispívá k ochraně životního prostředí, ale také vám ušetří spoustu nákladů na palivo.

Firma Wapos s.r.o. je největší svého druhu v západních Čechách a dosud firma přestavěla již více než 4 500 vozidel. Přímo vareálu firmy naleznete také LPG čerpací stanici.

Jaké výhody jízda na plyn přináší?

  • šetříte minimálně korunu na každý ujetý kilometr

  • výrazně prodloužíte celkový dojezd vozidla

  • budete ve větším bezpečí než při jízdě na benzín a naftu

  • snížíte hodnoty emisí CO2 a ušetříte tak přírodu i váš vůz

  • jako podnikatel nebudete muset platit silniční daň

Ať už máte jakýkoliv vůz, firma dokáže přestavět vše od karburátoru až po vozidla s přímým vstřikováním. Ptáte se, jestli zvládne firma namontovat LPG nebo CNG i do vašeho vozu? Pošlete dotaz prostřednictvím poptávkového formuláře.

30 let zkušeností, profesionálního přístupu a spoustu ušetřených peněz zákazníků

Firma Wapos s.r.o. je synonymem pro kvalitu, důvěryhodnost a profesionální přístup. Jejich dlouholeté zkušenosti a odbornost jim umožňují poskytovat špičkové služby ve svém oboru. Pokud hledáte spolehlivé a výkonné mycí zařízení nebo potřebujete přestavět a servisovat vozidlo na LPG či CNG a šetřit své peníze při každém tankování, Wapos s.r.o. je tu pro vás.

WAPOS s.r.o.
Vochov 22, 330 23

Web
: www.wapos.cz, www.prestavby-lpg-cng.cz
Telefon
.: +420 377 822 510
E-mail
: wapos@wapos.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka