Jednopodlažní zděný bungalov BRICK 3 + KK PRIM, to je pohodlné bydlení pro mladé rodiny od Plzeňské firmy Brickhouse

Bungalov 3+KK pod názvem „PRIM“ o rozměrech 12,50m x 9,50m disponuje užitnou plochou 95,1 m2 (a zastavěnou plochou 118,7 m2), která plně vyhovuje klientům - rodinám, kteří mají rádi zejména prostornost v obytných místnostech budovy.

Cílená propagace v Plzni

V rozměrově velmi optimistickém zádveří je situována šatna k odložení svršků, bot a dalších věcí a která v tomto bungalovu nesmí chybět. Zařízení koupelny oddělené od místnosti WC je známka ohleduplnosti k osobní hygieně a pocitu soukromé pohody. Zajímavý poměr užitné/zastavěné plochy je nejen z finančního hlediska (vstupních nákladů) důkazem, že klient zbytečně neplatí za nemožnost mnohdy plně využívat obytnou plochu domu

To podtrhuje užití vysoce kvalitního standardu ať již svislého konstrukčního systému z pórobetonových tvárnic na „obvodu“ tl. 250 mm zatepleného polystyrenem tl.200 mm, tak standard železobetonové zateplené základové desce tl. 200 mm s vyřešeným odvodněním a ležatými rozvody připravenými pro napojení na inženýrské sítě, sbíjeného vazníku s betonovou taškou, na který je kotven sádrokartonový podhled vč. vatového zateplení o tl. 350 mm a také zděný třísložkový komín SCHIEDEL umístěn většinou v prostoru obývacího pokoje, na který je možný napojit krbová kamna, jako výhodný alternativní zdroj vytápění. Osazením plastových oken z šestikomorových profilů VEKA a izolačními Trojskly dům podtrhuje nastolený standard v základní ceně.

Velký výběr barevností povrchových úprav jako jsou střešní betonová krytina, klempířské prvky, fasáda, dlažby, obklady, dřevěné interiérové dveře, plovoucí podlahy apod. jsou samozřejmostí a zárukou, že si vybere i náročnější zákazník. Totéž platí i u změn, které si klient může určit již při projednávání projektu, tak i při samotné realizaci výstavby (jedná se zejména o velmi oblíbenou variantu osazením sprchového koutu v dostatečně prostorné koupelně s vanou…).

K domu je doporučeno realizovat velmi oblíbené venkovní fasádní obkladové pásky, terasu z betonových dlažebních tvárnic, která plynule navazuje na vstup z balkonových dveří obývacího pokoje pro ideální možnost splnění relaxace ve venkovním prostředí, a dále pak dřevěnou pergolu s parkovacím stáním jako přístřešek pro automobil. Pro ty, kteří chtějí významněji ušetřit za spotřebu energií existuje jako další možnost osadit na střechu fotovoltaické články s ukládáním energie a s propojením na vodovodní systém.

Doba výstavby je od začátku „kopnutí“ po realizaci stavby a závěrečnou kolaudaci (tedy k nastěhování) standardně 12 měsíců. Neváhejte a zeptejte se na veškeré možnosti přízemního zděného a cenově velmi atraktivního bungalovu 3 + KK.

Máte zájem o více informací? Kontaktujte firmu Brickhouse!

BRICKHOUSE

Web: www.brickhouse.cz
E-mail
: kancelar@brickhouse.cz
Telefon
: +420 603 446 574


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka