Komfort, bezpečnost i luxus, to vše nabízí nový Mercedes EQA, který pořídíte u VSP Auto v Plzni

Jste příznivci elektromobilů? Pak si zamilujete nový Mercedes EQA, který kromě jednoduchého nabíjení nabízí i vysoký komfort a bezpečnost.

Jarní servisní akce AUTO CB

Se službami Mercedes me connect a vhodnými aplikacemi Mercedes me zažijete navýšení komfortu, bezpečnosti, radosti z jízdy a digitální podpory, protože díky nim ve vozidle získáte důležité informace a praktické funkce pro váš Mercedes a chytrý telefon. Už teď se vám Mercedes EQA zalíbil? Podívejte se na skladové vozy Mercedes EQA u VSP Auto v Plzni.

Výbava na vysoké úrovni

Od sady Advanced až po Premium: sady výbavy na sebe vzájemně navazují a pozvedají EQA na vyšší úroveň. Rozšířená standardní výbava zvyšuje komfort pomocí provedení Progressive včetně volantu čalouněného kůží a komfortních sedadel, zpětné kamery pro couvání a dveří zavazadlového prostoru EASY-PACK.

Sada Advanced zvyšuje hodnotu interiéru mimo jiné pomocí dvou brilantních displejů s úhlopříčkou 26 cm (10,25") v podobě širokoúhlého kokpitu. Se sadou Advanced Plus podbarvuje vysoce kvalitní soundsystém jízdu sytým zvukem, zatímco je váš chytrý telefon bezdrátově nabíjen.

Široké možnosti jednoduchého a rychlého nabíjení

S domácím wallboxem Mercedes-Benz se váš domov promění v nabíjecí stanici: díky výkonnému nabíjecímu systému na střídavý proud se zde EQA nabíjí s výkonem až 11 kW (3fázově) – a tudíž mnohokrát rychleji než pomocí běžné elektrické zásuvky. Nabíjejte pohodlně také na svých cestách.

S digitální službou Mercedes me Charge máte po celé Evropě přístup k řadě veřejných nabíjecích stanic – mimo jiné také k rychlonabíjecím stanicím společnosti IONITY, na kterých si můžete své EQA nabít s výkonem až 100 kW z 10 na 80 procent za cca 30 minut. Kromě toho nabíjíte s Mercedes me Charge po celé Evropě vždy zeleně. Společnost Mercedes-Benz prostřednictvím vysoce kvalitních osvědčení o původu elektřiny zajišťuje, že elektrický proud protékající při nabíjení přes Mercedes me Charge je do sítě přiváděn z obnovitelných zdrojů.

Intuitivně a hlavně bezpečně

Inteligentní asistenční systémy v EQA přemýšlejí spolu s vámi, mají přehled o dopravní situaci a mohou řidiče v určitých situacích varovat před nebezpečím. Cestující a ostatní účastníci silničního provozu jsou tak účinně chráněni – díky funkci varování při vystupování například i tehdy, pokud jste již dojeli do cíle.

MBUX představuje ve Vašem EQA inteligentní řídicí centrálu. Vše, co potřebujete pro ovládání: svoji intuici. Tento inovativní systém rozpozná a interpretuje vaše pohyby rukou a paží. Vybrané funkce tak lze aktivovat doslova obratem ruky. Jakmile se vaše ruka přiblíží k dotykové obrazovce nebo touchpadu, zobrazí asistent MBUX v interiéru určité ovládací prvky na media displeji zvětšeně nebo je zvýrazní. Řekněte například ,,Ahoj Mercedesi" a systém MBUX bude připraven plnit vaše přání.

Luxusní sportovní design

EQA je kompaktní atlet mezi vozidly Mercedes-EQ, jasně identifikovatelný podle typické masky chladiče s černým panelem a hvězdou uprostřed a světelného pásu na přední a zadní části vozidla. Jeho sportovní ambice prozrazují také zvýrazněné powerdomy na přední kapotě. Prvky v barvě růžová gold a nový podsvícený ozdobný prvek podtrhují podle zvolené linie výbavy moderní charakter EQA.

Máte rádi osobitost? Nakonfigurujte si své EQA krok za krokem díky speciálnímu konfigurátoru.

VSP Auto s.r.o.

Domažlická 1127/168, 318 00 Plzeň 3 – Skvrňany

Web: www.vsp-auto.cz
Tel
.: +420 377 360 620
E-mail
: plzen@vsp-auto.cz
Facebook
: VSP Auto s.r.o.
Konfigurátor
: ZDE

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka