Na český trh dorazil facelift modelu SsangYong MUSSO Grand. V Plzeňském kraji vám jej dodá Auto Moto Jager Rokycany

Na český trh právě fyzicky dorazil nový facelift modelu SsangYong MUSSO Grand.

Cílená propagace v Plzni

Tento praktický a všestranný pick-up v prémiovém provedení prošel výraznou úpravou designu v exteriéru. Na českém trhu nové MUSSO Grand startuje na 699 900 Kč s DPH (578 430 Kč bez DPH) a za tuto cenu nabízí přepínatelný pohon 4x4, elektronickou uzávěrku diferenciálu, plnohodnotných pět míst k sezení a bohatou standardní výbavu. Ceník, katalog a další informace vám poskytne váš regionální prodejce.

V Plzeňském kraji vám SsangYong MUSSO Grand dodá autosalon Auto Moto Jager Rokycany

Nové MUSSO Grand facelift je jedničkou ve své kategorii ve velikosti nákladového prostoru. Hodí se jak pro náročnou práci v terénu, tak pro velikou rodinnou dovolenou. Interiér je velmi prostorný a zpracovaný z prémiových materiálů, díky kterým se uvnitř cítíte jako ve voze vyšší cenové kategorie. 

Nové MUSSO Grand je vybaveno výkonným 2,2 litrovým Xdi-220 naftovým motorem. Uzavíratelný diferenciál zlepšuje přilnavost v případě kluzkého povrchu či většího náklonu a současně zvyšuje tažnou kapacitu vozidla. Můžete si vybrat mezi dvěma druhy zadní nápravy: 5-ti prvkovou zadní tuhou nápravu pro jízdní komfort nebo zadní tuhou nápravu s listovými pružinami pro vyšší užitnou hmotnost. K dispozici je nové MUSSO Grand zákazníkům ve dvou výbavových verzích – Style 4WD a Premium 4WD.

Auto Moto Jager, s.r.o.
Telefon: +420 608 308 092
E-mail: servis@automotojager.cz
Web: https://ssangyong.automotojager.cz/


Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka