Pachatel u Radbuzy znásilnil mladou dívku

Policisté ze služby kriminální policie a vyšetřování Městského ředitelství policie Plzeň prosí veřejnost o pomoc.

Jarní servisní akce AUTO CB

Hledají pachatele zvlášť závažného zločinu znásilnění, ke kterému došlo 11. července 2020 v brzkých ranních hodinách u řeky Radbuzy. 

Plzeňští kriminalisté provádí šetření ve věci, kde je dáno podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu znásilnění, kterého se měl dopustit dosud neznámý pachatel. Ten 11. července 2020 v brzkých ranních hodinách využil opilosti a bezbrannosti mladé dívky a u řeky Radbuzy ji znásilnil. Vyrušil ho náhodný kolemjdoucí. Muž z místa následně utekl.

K popisu pachatele bylo zjištěno, že se jedná o muže středního věku, hubenější a vyšší postavy, krátce střižených tmavých vlasů s kouty. Muž měl na sobě tmavý oděv s dlouhým rukávem, tmavé kalhoty a tmavé pantofle ( sandále ).

Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na přiložených fotografiích nebo na přiloženém videu, neboť by tato osoba mohla přispět k objasnění věci, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 22.07.2020 06:56



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka