Pivaři v Plzni už nepijí jen plzeňské

Hospodští ve městě stále rozšiřují nabídku piv. Nejoblíbenější je kvůli tradici i ceně stále desítka Gambrinus. Už dávno ale neplatí, že by se tu ve většině hospod čepovalo jen plzeňské. A jiné druhy táhnou čím dál víc. Daří se tu minipivovaru z Koutu na Šumavě, koutské pivo je v hospodách, kde ho č...


Hospodští ve městě stále rozšiřují nabídku piv. Nejoblíbenější je kvůli tradici i ceně stále desítka Gambrinus. Už dávno ale neplatí, že by se tu ve většině hospod čepovalo jen plzeňské. A jiné druhy táhnou čím dál víc. Daří se tu minipivovaru z Koutu na Šumavě, koutské pivo je v hospodách, kde ho čepují, v kursu. V některých restauracích začali nově točit speciál Pardál a chytil se výborně. Oblíbený je také Svijanský máz. K pivům menších pivovarů přecházejí i ti, kteří byli dosud pravověrní zastánci plzeňské desítky. A většina českých pivovarů chce svá piva do Plzně dostat. Hospodám proto nabízejí výhodné podmínky.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 27.05.2008 08:15



0 +
 
Čištění klima Chraňte sebe a své milované

Hlavní zprávy

 

Čištění klima Chraňte sebe a své milované