Plzeň zve na Plzeňské hotelové noci

Kam v zimě vyrazit na víkend plný zážitků a kultury? Do Plzně! Západočeská metropole láká na tři víkendy, kdy bude o návštěvníky, kteří si zakoupí speciální pobytové balíčky, královsky postaráno.

Cílená propagace v Plzni

Užít si relax a pohodu a dobře pojíst a popít mohou i Plzeňští.

Městská příspěvková organizace Plzeň-TURISMUS společně s plzeňskými hoteliéry a zástupci turistických cílů připravila zážitkový program Plzeňské hotelové noci, který přespolním i místním ukáže Plzeň v tom nejlepším světle. V rámci speciálních balíčků návštěvníci mohou v Plzni přenocovat za speciální ceny, užijí si gastro nabídku a další hotelové služby nebo dárky. Bonusem jsou vouchery na volný vstup nebo slevu na vstupenky do několika turistických cílů. Zkrátka nepřijdou ani Plzeňáci, které místní hoteliéři zvou na degustační menu. Ta lze zakoupit i zvlášť, bez pobytového balíčku, ale je třeba si místa zarezervovat.

„Balíčky Plzeňských hotelových nocí jsou skvělým dárkem k Vánocům pro rodinu nebo přátele, kteří se už dlouho chystají do Plzně, i pro místní. Odpočinout si, udělat si čas pro sebe a stát se turistou ve svém městě je také skvělý zážitek,“ prozradila Anna Gaierová z organizace Plzeň-TURISMUS, která má projekt Plzeňské hotelové noci na starosti.

Plzeňské hotelové noci se uskuteční během tří víkendů: 21.–23. ledna, 25.–27. února a 25.–27. března 2022 v sedmnácti zapojených plzeňských hotelech a penzionech. Přichystaný je i doprovodný program v podobě poukazů na kulturu. Během uvedených víkendů bude možné se v rámci pobytového balíčku zdarma podívat do Loosových interiérů, Západočeské galerie v Plzni, Pivovarského muzea a muzea Patton Memorial Pilsen a využít 25% slevu na prohlídku Plzeňského Prazdroje.

„Návštěvníkům a turistům chceme –? a to nejen o těchto speciálních víkendech –? zprostředkovat výjimečný zážitek z Plzně a její rozmanité kulturní nabídky. Myslíme ale i na samotné Plzeňany. Plzeňské hotely jsou tu celoročně i pro ně. Zajít do hotelového wellnessu, na víkendový brunch nebo si odpočinout od domácích starostí a užít si víkend v hotelu ve vlastním městě je skvělé. Celým projektem zároveň chceme podpořit hoteliéry i naše partnery z kulturních institucí a celkově městský turismus, který v posledních „covidových“ letech dostal pořádnou ránu,“ uvedla Zuzana Koubíková, ředitelka organizace Plzeň-TURISMUS.

Do projektu Plzeňské hotelové noci jsou zapojeny hotely Avenue Pallova 28, Courtyard by Marriott Pilsen, Hotel Central, Hotel Continental, Hotel Panorama, Hotel Plzeň, Hotel Trend, Hotel U Pramenů, Hotel Victoria, Hotel a restaurace Green Gondola, Ibis Hotel Plzeň, Parkhotel Plzeň, Penzion U Salzmannů, PRIMAVERA Hotel & Congress centre, Purkmistr – Pivovarský dvůr Plzeň, Vienna House Easy Pilsen a Wellness Penzion U Gigantu.

Více informací na www.plzenskehotelovenoci.cz.

Seznam zapojených hotelů:
Avenue Pallova 28

Příjemné ubytování v komfortně zařízeném čtyřhvězdičkovém hotelu v srdci Plzně, vedle parku Mlýnská strouha a 600 m od Doosan Arény, kde sídlí plzeňský fotbalový klub Viktoria Plzeň. Moderní hotel je vybaven různými typy pokojů o velikosti až 55 m2. Dále disponuje lobby barem a nabízí bufetové snídaně.
Courtyard by Marriott Pilsen

Komfortní ubytování v centru města, pár minut od náměstí Republiky. Luxusně vybavené pokoje a apartmány. Důraz na business klientelu a náležitě vybavené pokoje. Fitness centrum v 6. patře s krásným výhledem na město.
Green Gondola

Nedaleko náměstí Republiky, v klidné části u Mlýnské strouhy, které se přezdívá plzeňské Benátky. Hotel disponuje dvaceti pokoji. Restaurace nabízí českou a mezinárodní kuchyni, ale i raw a paleo pokrmy. Relaxace ve wellness s privátní saunou a vířivkou.
Hotel Central

Přímo na náměstí Republiky, původní Arnoldovský dům, později hostinec, který navštěvovali městští radní a další vznešení hosté. Původní budova byla zbourána a vznikl zde nový hotel Ural, později hotel Central. Nabízí wellness se saunou, párou a vířivkou. Na střeše je café bar Terraza s krásným výhledem.
Hotel Continental

Hotel s více než stoletou historií v centru města ukrývá tajemství původních majitelů. Ubytování ve stylově zařízených pokojích s dobovým nábytkem, ve kterých nocovaly známé osobnosti jako Marlene Dietrich nebo Gérard Depardieu. Restaurace a kavárna s nádechem první republiky.
Hotel Panorama

Nově zrekonstruovaný rodinný hotel vhodný pro služební cesty, rodiny s dětmi a turisty v příjemné lokalitě u Košuteckého jezírka a přírodního parku. Restaurace s venkovní terasou a výhledem na panorama města. Součástí je wellness centrum – pára, sauna, hydromasážní vany.
Hotel Plzeň

Tříhvězdičkový hotel, vzdálen 5 minut pěšky od centra města. Disponuje celkem 38 pokoji a apartmány. Restaurace nabízí snídaně, součástí objektu je pizzerie Massimo a Gepard Burger.
Hotel Trend

Klidný rodinný hotel nedaleko centra města nabízí ubytování v pokojích až pro šest osob. Snídani je možné si užít na terase s výhledem na město. V těsné blízkosti hotelu je zábavní a nákupní centrum Plaza, multikino a mnoho restaurací.
Hotel U Pramenů

Vznikl přestavbou původního rodinného sídla z roku 1870. Klidná lokalita, snadná dostupnost do historického centra. Moderní design hotelu se prolíná s původní architekturou 19. století. Součástí je restaurace s možností degustace vína, venkovní dětské hřiště, finská sauna a hydromasáž.
Hotel Victoria

Komfortní ubytování vzdálené 10 minut od centra ve zrekonstruovaném měšťanském domě z počátku 20. století. Hotel disponuje 61 pokoji a apartmány, součástí je restaurace a bar. Hosté mají k dispozici fitness, saunu a masáže. Nachází se zde i dobíjecí stanice pro elektromobily.
Ibis Plzeň

Hotel v průmyslové zóně Borská pole nedaleko dálnice D5. Centrum vzdáleno 10 minut autem, 15 minut MHD. Důraz na komfort a plnohodnotný spánek - 130 odhlučněných pokojů se speciálními postelemi. K dispozici je hotelová restaurace, terasa se zahradou a minigolfem a lobby bar.
Parkhotel Congress Center Plzeň

Hotel a významné kongresové centrum nedaleko Borského parku, vzniklo na místě původního golfového hřiště. Nabízí ubytování ve 150 pokojích. Hosté mají k dispozici restauraci a lobby bar a další doplňkové služby jako fitness a privátní wellness centrum (vířivka, sauna, pára) či 11 tenisových kurtů.
Penzion U Salzmannů

Penzion se nachází v historickém jádru města, 30 m od náměstí Republiky, ve zrekonstruované budově ze 17. století. Od roku 1637 zde funguje restaurace, nejstarší v Plzni, která vaří českou kuchyni i místní speciality a nabízí k nim nepasterizované pivo Pilsner Urquell.
PRIMAVERA Hotel & Congress centre

Rodinný hotel a kongresové centrum na okraji Plzně, v klidné městské čtvrti Plzeň – Bručná, nedaleko hradu Radyně. Disponuje 94 pokoji i restaurací s letní terasou a vinárnou. Nedaleko se nachází nákupní centrum Olympia s multikinem Cinestar.
Purkmistr – Pivovarský dvůr Plzeň

V městské části Černice, v prostředí vesnické návsi, se nachází minipivovar a hotel Purkmistr. Hosté mohou zajít na prohlídku pivovaru a užít si pivní lázně (koupele, masáže, wellness). Ubytování ve 32 pokojích, restaurace s autentickými měděnými kotli na vaření piva. Možnost ochutnávky čerstvě načepovaného piva Purkmistr.

Vienna House Easy Pilsen
Moderní městský hotel přímo naproti plzeňského pivovaru, nedaleko hlavního nádraží i centra města. Ubytování ve 144 komfortně zařízených pokojích a apartmánech. Slunná restaurace Sunlight a stylový lobby bar s krbem, dále fitness & wellness klub se saunou, parní saunou a masážemi.

Wellness Penzion U Gigantu
V klidné okrajové části Plzně, necelé 3 km od centra města. Nabízí různé typy ubytování, možnost snídaně v restauraci mimo objekt. Hosté mají dále k dispozici wellness – soukromou finskou saunu, infrasaunu a hydromasážní vany.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka