Prodat nebo koupit auto zvládnete i bez překupníků

Internetový portál, na kterém můžete snadno a rychle, bez zbytečných velkých sum za inzerci, prodat či koupit auto. Všechno přehledně a s nejvyšší kvalitou, v tom případě i časově nenáročné. Můžete najít auto, které vám bude naprosto vyhovovat, pohodlně a za přiměřenou cenu jak od soukromých prodejců, tak i od autobazarů.

Jarní servisní akce AUTO CB

Téměř každý majitel vozu se občas musí se svým plechovým miláčkem rozloučit. Většinou je to loučení radostné, neboť prodej vozu znamená i nákup nového, lepšího a celkově zajímavějšího stroje.

Nákup a prodej auta můžete realizovat mnoha způsoby. Podle zkušeností bývá v mnoha ohledech nejvýhodnější si tuhle záležitost zařídit sami. Vyžaduje to však určité úsilí, možná i znalosti. My vám ale ukážeme službu, díky které se celá záležitost s autem výrazně zjednodušuje.

Dnes je prodej čehokoliv daleko jednodušší než dříve, a to zejména díky internetu. Nejjednodušší cesta jak hledat nabídky ojetin i nových aut je pomocí inzertních serverů. Téměř každý autobazar má svoji nabídku na internetu, existují weby s inzeráty soukromých majitelů a různé skupiny na sociálních sítích.

Hledání nebo zadávání inzerátů na mnoha frontách je ale časově nesmírně náročné. Některé portály za zveřejnění inzerátu vybírají značné sumy nebo dokonce chtějí provizi z prodeje. Při nákupu se zase mnoho inzerátů vzájemně dubluje a jedno auto může být zveřejněné několikrát nebo naopak nacházíte inzeráty na auta, která jsou dávno prodaná. Takové prokousávání se balastem nejen zdržuje ale po čase i drásá nervy. Nejeden zájemce o auto pak raději prostě zajede k nejbližšímu překupníkovi a nechá si prodat první rachotinu, kterou mu tam podstrčí. Přitom na internetu máte možnost koupit auta v rozumném stavu za odpovídající peníze. Kromě peněz to ale stojí také fůru času pátrání po dobrých nabídkách.

Všechny auta z ČR na jednom webu? Žádný problém!

Úsporu času a námahy v tomhle směru nabízí inzertní servery, které kombinují nabídky aut z celé republiky. Nejširší záběr má web 420auto.cz, jenž obsahuje nabídky od soukromých majitelů aut ale i z autobazarů a oficiálních prodejců.

Na jednom místě tak uvidíte prakticky všechny nabídky z celé ČR. To vám ušetří čas, který jinak strávíte prohlížením různých webů.

Inzerátů je zde obrovské množství, vy si ale můžete jednoduše odfiltrovat prakticky jakýkoliv parametr, který vás zajímá:

  • Značka auta

  • Stáří vozu

  • Benzín/diesel

  • Najeté kilometry

A řadu dalších parametrů. Všechny filtry lze vzájemně kombinovat a můžete tak hledat jen auto splňující vaše požadavky. To vše lze prohlížet i dle regionu. Pokud bydlíte například za Ostravou, můžete si prohlížet auta jen ze severní Moravy.

Díky tomu uvidíte zajímavé nabídky prakticky během minuty. Web se snadno prohlíží a používá i na mobilu, na inzerát tak můžete reagovat prakticky okamžitě odkudkoliv. Žádná nabídka vám tady neuteče.

Svoje auto zde můžete navíc i snadno prodat. Pro soukromé majitele je vložení inzerátu téměř zdarma, platí se pouze potvrzovací SMS za pouhých deset korun!

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
12.02.2021 09:09




0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka