Snižte své roční náklady na energie až o 60 % díky vlastní FVE, firma Lagom Energy je spolehlivým dodavatelem FVE pro celý Plzeňský kraj

Jste z Plzeňského kraje a přemýšlíte o zřízení vlastní fotovoltaické elektrárny, abyste ušetřili na energiích? Oslovte spolehlivého dodavatele Lagom Energy a nechte si zdarma vytvořit cenovou kalkulaci přímo pro Vaši nemovitost. Společnost Lagom Energy pomůže i s dotací.

Cílená propagace v Plzni

Nechte si zrealizovat vlastní fotovoltaickou elektrárnu na svůj dům a čerpejte energii ze sluníčka, Vaše peněženka Vám za to poděkuje. V dnešní době, kdy se vše zdražuje a obzvláště právě ceny energií, je více než žádoucí hledat cestičky, kde ušetřit. Jednou z možností je právě zabudování FVE, kterou Vám firma Lagom Energy (Osek u Rokycan) zřídí na klíč, a to od prvotní představy, až po kvalitně zpracovaný projekt. 

Využijte dotace a ušetřete až 50 % nákladů, firma Lagom Energy ji za Vás vyřídí 

Skvělou pomocí je také vyřízení dotace až do výše 50 % nákladů, kterou firma vyřídí za Vás na základě plné moci. Ušetří Vám tak plno času i nepříjemného vyřizování složité administrativy. Můžete se spolehnout na velmi kvalitní komponenty, které firma zajišťuje pouze od zkušených výrobců.

Výpadek elektřiny? S vlastní FVE žádný problém

Pokud vypadne dodávka elektřiny, Vy jedete dál, což je nespornou výhodou FVE. Navíc také šetříte životní prostředí. Mít vlastní fotovoltaickou elektrárnu má mnoho pozitiv, které je škoda nevyužít. Proč vyhazovat peníze za předraženou energii, když si můžete vyrábět vlastní a hodně ušetřit? Doporučujeme vám navštívit stránku Ceník FVE pro regiony Plzeň, Rokycany, Berounsko.

Ještě váháte, zda jít do vlastní fotovoltaické elektrárny? Zašlete firmě nezávaznou poptávku, na základě které získáte konkrétnější informace o rozpočtu, možné výši dotace i návratnosti Vaší investice. 

Lagom Energy s.r.o.

sídlo
: Osek 401, 338 21 Osek
provozovna
: Osek 401, 338 21 Osek

Telefon
: +420 374 725 509
Web
: www.lagom-energy.cz
E-mail
: info@lagom-energy.cz

Autor: Andrea Region24 Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka