Společnost Lagom Pharmatech s.r.o.: Vedoucí síla ve výrobě a distribuci léčebného konopí v ČR s certifikovanou kvalitou a inovativním přístupem ke zlepšení zdraví

Prozkoumejte revoluční svět léčebného konopí s přední společností Lagom Pharmatech s.r.o. Jejich certifikovaná GMP kontrolní laboratoř zajistí bezpečnost a kvalitu, zatímco úspěšný audit Ministerstva zdravotnictví potvrzuje vysokou profesionalitu firmy. Společnost zavádí inovace a mění paradigma péče o zdraví. S Lagom Pharmatech s.r.o. získáváme nejen pokroky ve zdravotnictví, ale i klíč k vylepšení kvality života.

Jarní servisní akce AUTO CB

Čím přesně se společnost Lagom Pharmatech s.r.o. zabývá? Jaká jsou pozitiva léčebného konopí, které firma produkuje? V čem vám může léčebné konopí pomoci? To vše se dozvíte v následujícím článku.

Jaký je význam léčebného konopí?

Léčebné konopí je známé svými mnohostrannými léčebnými vlastnostmi. Obsahuje látky známé jako kanabinoidy, které interagují s endokanabinoidním systémem v lidském těle. Tento systém je zodpovědný za udržování rovnováhy a homeostázy, což může mít pozitivní vliv na různé aspekty zdraví.

Léčebné konopí se stává oblíbenou volbou pro lidi, kteří hledají úlevu od chronických bolestí, úzkosti, deprese a dalších zdravotních obtíží. Mnoho pacientů též hledá alternativu k tradičním léčivům s vedlejšími účinky a komplikacemi.

Jaký vliv má léčebné konopí na zdraví?

Léčebné konopí může mít řadu pozitivních vlivů na zdraví. Jedním z klíčových faktorů je jeho schopnost snižovat záněty v těle, což je spojeno s mnoha chronickými onemocněními. Kanabinoidy mohou pomoci při regulaci spánku, zlepšování nálady a snižování stresu.

Společnost Lagom Pharmatech s.r.o. si je vědoma této léčebné síly konopí a věnuje se výzkumu a vývoji kvalitního konopí určeného pro zdravotnictví, které by mohly přinést úlevu pacientům trpícím různými onemocněními. Společnost také aktivně spolupracuje s lékaři a odborníky, aby zajistila správné využití jejich produktů pro optimální zdravotní výsledky.

Při jakých onemocněních může léčebné konopí pomoci?

Dle webu Lagompharmatech.cz se můžete dozvědět, že dle studie má léčivé konopí pozitivní vliv na řadu onemocnění:

  • Chronická bolest (neuropatická)

  • Chuť k jídlu, ztráta hmotnosti a oslabení v důsledku nádorového onemocnění, hepatitidy C nebo HIV/AIDS

  • Roztroušená skleróza

  • Nevolnost a zvracení spojené s chemoterapií nebo radioterapií

  • Glaukom

  • Gilles de la Tourette syndrom

  • Epilepsie

  • Léčebné konopí má potenciál zlepšit zdraví a kvalitu života pacientů v mnoha ohledech

  • Úleva od bolesti

V jakých dalších oblastech může léčebné konopí dle společnosti Lagom Pharmatech s.r.o. pomoci?

Zmírnění bolesti při chronických onemocněních

Léčebné konopí může pomoci zmírnit bolest způsobenou chronickými onemocněními, jako je rakovina, revmatoidní artritida nebo fibromyalgie.

Zlepšení kvality spánku

Léčebné konopí může pomoci zlepšit kvalitu spánku u pacientů s chronickou nespavostí.

Zmírnění příznaků duševních onemocnění

Léčebné konopí může pomoci zmírnit příznaky duševních onemocnění, jako je úzkost, deprese nebo posttraumatická stresová porucha.

Zlepšení chuti k jídlu

Léčebné konopí může pomoci zlepšit chuť k jídlu u pacientů s onkologickými onemocněními nebo jinými onemocněními, která mohou způsobit nechutenství.

Léčebné konopí může být účinnou alternativou k tradičním lékům

Léčebné konopí se stává stále populárnější alternativou k tradičním lékům, protože může být účinným řešením pro mnoho zdravotních problémů a může být používáno i dlouhodobě bez významných vedlejších účinků. Firma Lagom Pharmatech s.r.o. se snaží přinést nové inovativní produkty, které pomohou pacientům s různými zdravotními problémy. Jejich výzkum a vývoj se zaměřuje na zlepšení kvality výroby léčebného konopí a na vývoj nových produktů, které mohou mít pozitivní vliv na lidské tělo.

Právě léčebné konopí může být účinným řešením pro mnoho zdravotních problémů a může pomoci pacientům zlepšit své zdraví, a hlavně kvalitu života. Firma Lagom Pharmatech s.r.o. je pevně odhodlána posunout produkci léčebného konopí jako alternativní medicíny dopředu, a pomáhat tak zlepšovat zdravotní stav pacientů.

Společnost Lagom Pharmatech s.r.o. využívá metodu lyofilizace 

Co je lyofilizace? Jedná se o šetrnou metodu hlubokého sušení mrazem založenou na principu sublimace. Tato metoda se využívá nejen v potravinářství, ale především ve farmaceutickém a biotechnologickém průmyslu, a je určena k delšímu uchování léčivé substance bez poškození sušeného materiálu a zachování terpenů. Firma LPT tak nabízí možnost sušení květů konopí lyofilizací, což je považováno za formu tzv. ,,curingu", ke které využívá nový speciální lyofilizátor. K samotnému zpracování také nově využívá automatickou linku společnosti Mobius. Tu využívá ve světovém měřítku jako jedna z mála firem.

GMP certifikát

Na jaře roku 2023 získala společnost Lagom Pharmatech s.r.o. GMP certifikát pro činnost kontrolní laboratoře pro fyzikální a chemické zkoušení. Služby kontrolní laboratoře využívá společnost jak pro vlastní potřeby propouštění vyrobené léčivé látky konopí pro léčebné použití, tak samozřejmě nabízí své služby ostatním společnostem a státním institucím. Společnost Lagom Pharmatech s.r.o. je zároveň první společností, která získala od Státního ústavu pro kontrolu léčiv komerční licenci na pěstování. Podívejte se na další certifikáty, které společnost vlastní.

O Společnosti Lagom Pharmatech s.r.o.

Lagom Pharmatech s.r.o. se řadí mezi průkopníky v oblasti léčebného konopí v České Republice. S dlouholetým výzkumem a vášnivým přístupem k inovacím se stala jedním z předních dodavatelů kvalitního léčebného konopí, které pomá lidem při různých zdravotních obtížích.

Společnost se neustále snaží zlepšovat standardy kvality v oboru. Jejich výrobní procesy jsou pečlivě navrženy tak, aby zajistily maximální účinnost a bezpečnost výsledných produktů. Lagom Pharmatech s.r.o. dbá na to, aby všechny fáze výroby byly v souladu s přísnými normami, a to od pěstování rostlin až po finální produkt.

Cíl společnosti Lagom Pharmatech s.r.o.

Společnost Lagom Pharmatech s.r.o. přináší naději na zlepšení kvality života prostřednictvím léčebného konopí. Jejich vášeň pro inovace a kvalitu je patrná v každém aspektu jejich podnikání. S důrazem na výzkum, vývoj a spolupráci s odborníky se Lagom Pharmatech s.r.o. stává klíčovým hráčem na poli léčebného konopí v České Republice, nabízejícím naději a účinné alternativy pro ty, kteří hledají nový přístup k péči o své zdraví.

Cílem společnosti je poskytovat bezpečné a účinné léky pro pacienty s minimálními vedlejšími účinky. Lagom Pharmatech spolupracuje s významnými univerzitami a výzkumnými institucemi po celém světě a používá nejmodernější technologie a metody v oblasti lékařského výzkumu.

Tento článek má za cíl informovat čtenáře o různých zdravotních přínosech léčebného konopí na základě dostupných vědeckých důkazů a studií. Je důležité, aby jednotlivci konzultovali používání konopí s lékařem, zejména pokud se jedná o léčbu konkrétního onemocnění.

Lagom Pharmatech s.r.o.

Web: www.lagompharmatech.com

Telefon: +420 374 446 074
E-mail
: info@lagompharmatech.com
Facebook
: Lagom Pharmatech
LinkedIn
: LagomPharmatech

Foto: www.lagompharmatech.com

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka