Společnost VSP Auto, s.r.o. spustila online prezentaci ELEKTRO & HYBRID vozů Mercedes-Benz

VSP Auto, s.r.o. je autorizovaným prodejcem a opravcem vozidel značky Mercedes-Benz. Na stránkách společnosti nyní nově naleznete přehled ELEKTRO & HYBRID vozů Mercedes-Benz.

Cílená propagace v Plzni

Žádné emise, sportovní akcelerace a zábava v nejlepším podání.

S novými elektrickými modely EQ od Mercedes-Benz získáte mnoho benefitů. Žádné emise, sportovní akcelerace a zábava v nejlepším podání! To jsou vozy ELEKTRO & HYBRID značky Mercedes-Benz.

O společnosti VSP Auto, s.r.o. 

VSP Auto, s.r.o. je ryze českou firmou, která je autorizovaným prodejcem a opravcem vozidel značky Mercedes-Benz, Mitsubishi Fuso a Jeep. Zmíněnou společnost najdete v Plzni na Domažlické ulici 1127/168, kde je k dispozici prodejna osobních, užitkových a nákladních automobilů, autorizovaný servis a čerpací stanice OMV s myčkou.  

Další pobočka se nachází v Praze, v ulici Pod Šancemi 444/1 (areál Pražských služeb) - VSP Auto Praha Servis, a.s a také v Bílině (areál Severočeských dolů a.s.)

VSP AUTO také nabízí finanční služby potřebné k nákupu či pořízení nových vozů (úvěrové financování, leasing) a pojištění. Pokud máte jakékoliv dotazy, kontaktujte specialisty

Poznámka redakce: online prezentaci elektro a hybridních vozů vytvořila společnost UNIWEB s.r.o. na základě požadavků specialistů na prodej vozů Mercedes-Benz.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka