ÚKLID PRESTO: Specialisté na úklid firem, kanceláří, výrobních hal i domácností v Plzni

Firma ÚKLID-PRESTO, s. r. o. je úklidovou společností se sídlem v Plzni, která se již od roku 1993 specializuje na poskytování profesionálních úklidových služeb v celém západočeském regionu.

Cílená propagace v Plzni

Nabídka plzeňské firmy ÚKLID PRESTO zahrnuje široké spektrum služeb, včetně komplexního úklidu kanceláří, výrobních hal a komerčních prostor, kolaudačních úklidů, úklidových služeb pro SVJ atd. K dosažení těch nejlepších výsledků využívá moderní úklidovou techniku spolu s profesionálními úklidovými chemikáliemi

Nechce se vám do velkého úklidu? Tady je řešení

Chystáte se na velký úklid, ale nechce se vám do něj? Objednejte si jednorázový generální úklid od firmy ÚKLID PRESTO a využijte svůj volný čas efektivněji. Ať už se rozhodnete pro jednorázový nebo pravidelný úklid, firma vše zařídí, a to včetně úklidu po rekonstrukci, po malířích či před kolaudacíPokud jste předsedou SVJ, případně jedním z obyvatelů a sháníte někoho, kdo za vás udělá generální úklid včetně umytí oken, případně někoho na stálý úklid neváhejte kontaktovat plzeňskou firmu ÚKLID PRESTO.

Investujte svůj volný čas do sebe, ne do úklidu. Firma ÚKLID PRESTO u vás může uklízet pravidelně

Při pravidelném úklidu se můžete těšit na dokonale uklizenou domácnost díky strojovému čištění podlah a čalounění, kompletní mytí oken a parní čištění koupelen, sociálního zařízení, topení, osvětlení a kuchyňské linky včetně utření prachu. Firma uklidí vše, co bude potřeba. Vy si jen užíváte čistého prostředí.

Díky metodě čištění ozónem se firma spolehlivě zbaví všech virů a bakterií

Nepotřebujete žádné další dezinfekční prostředky, a přesto čištění ozónem perfektně vydezinfikuje vše, co mu přijde ,,pod ruku“. Tato velmi účinná metoda zlikviduje všechny viry, bakterie, ale také nežádoucí pachy. Jedná se o plyn, který se opravdu dostane do každé skulinky, právě i tam, kam se běžné dezinfekční prostředky nedostanou. Největší výhodou je právě pomoc alergikům, kterým tyto viry a bakterie nejvíce škodí.

Máte zájem o cenovou nabídku přesně odpovídající velikosti prostorů a prováděných služeb? Využijte rychlou poptávku

Komu by se nelíbilo mít doma či ve firmě neustále čisto a bez práce? Kontaktujte firmu ÚKLID PRESTO a šetřete svůj čas!

ÚKLID-PRESTO, s. r. o.

Mobil: +420 724 055 081
E-mail
: info@uklidpresto.cz
Web
www.uklidpresto.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka