4. reprezentační ples Centra pečovatelských a ošetřovatelských služeb Město Touškov v Kozolupech

Ples pečovatelské služby Města Touškova přivítal nejen své klienty, ale i širokou veřejnost. Laděný sál do barev červené a perleťově bílé s balonkovou výzdobou od firmy Party Dekor byl do posledního místa vyprodaný. Plesem provázel moderátor Českého rozhlasu Petr Handl, který i přes svůj nepříznivý zdravotní stav podal skvělý výkon.

Jarní servisní akce AUTO CB

Významným hostem večera byl radní pro sociální oblast Plzeňského kraje, Mgr. Zdenek Honz. Pan radní společně se starostkou Města Touškova Ivetou Zajíčkovou, ředitelkou pečovatelské služby Lenkou Šeflovou a starostkou Kozolup Michaelou Opltovou zahájili ples úvodním slovem. Starostka Města Touškova (zřizovatel CPOS Město Touškov), vyzdvihla fungující a spolehlivý tým centra a poděkovala za kvalitní práci všem pracovníkům. Pan radní Mgr. Zdeněk Honz připomněl nedávné společné setkání na Pražském hradě, kde byl přítomen předávání Národní Ceny, kterou centrum získalo. Vyzdvihl kvalitu služby, její rozsáhlou působnost v Plzeňském kraji a zejména počet klientů, kterým je služba poskytována, čítající více než 800 uživatelů. Vyjádřil spokojenost s tím, že se centru daří naplňovat poslání organizace a tím je, aby klienti mohli zůstávat ve svých domovech a služba jim pomáhala jen tam, kde jejich síly nestačí.

Kapela Jenny.cz roztančila sál, dámy zvolily krásné červené róby a tančilo se až do ranních hodin. Záštitu nad plesem i letos převzali patroni HC Škoda Plzeň a i přes svou vytíženost zaslali jako každý rok natočenou zdravici. Hokejisté přispěli darem a to knihou a kalendářem s podpisy, které centrum vydražilo za 1600 Kč. Oblíbená dámská volenka zvedla ze židlí pány, kteří svým dámám zakoupili růžičku nebo karafiát. Úchvatným vystoupením byl pěvecký sbor Andílci - dojali k slzám nejednoho hosta a sklidili veliký potlesk. Posledním vystoupením o půlnoci bylo ŽONGLER o.s. a jejich light show.

Ples byl realizován za finanční podpory zřizovatele Město Touškov, pronájem sálu darem věnovala obec Kozolupy. Další významnou podporou, ať už formou finančních darů nebo věcných darů do tomboly, byly příspěvky od zainteresovaných stran. Jedna z hlavních cen byla LED TV z fondu MUDr. Jaromíra Řehoře. Na jeho památku věnovali jeho kolegové finanční částku a přáli si, aby byl součástí večera. Doktor Řehoř léčil řadu našich klientů i zaměstnanců. Všem patří veliké poděkování.

Výtěžek plesu bude použit na nákup pomůcek pro klienty a technického vybavení pro pečovatelky v jednotlivých střediscích centra. Věříme, že si hosté ples užili a těšíme se na další, a to už na 5. reprezentační ples CPOS Město Touškov. Velmi děkujeme všem za podporu a účast.

Děkuji svému týmu pracovníků, jejich rodinám a přátelům. Bez společné koordinované práce by ples nemohl být realizovaný.

Ohodnoťte prosím : https://www.survio.com/survey/d/E0M7X2B7X9A7C9V9V

Lenka Šeflová, ředitelka

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 07.03.2016 09:56




6 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka