Chcete hypotéku bez dokládání příjmu?

Nebaví vás věčné zpovídaní se bance v otázce vašich příjmů? V Gave finance vám poskytnou hypotéku i bez dokládání příjmů.

Jarní servisní akce AUTO CB

Hypotéka bez dokládání příjmu s úrokem již od 6,9 % ročně

Gave Finance je finanční a poradenská kancelář s působností po celé ČR. U nás nemusíte shánět zbytečná razítka, potvrzení o příjmech nebo předkládat daňové přiznání. Poskytujeme bezplatné konzultace s návrhem řešení vašich finančních požadavků včetně zajištění vhodné hypotéky. Jednání může proběhnout u nás v kanceláři v budově Českého rozhlasu v Plzni nebo u Vás doma. 

Poskytneme vám hypotéku až do 10 milionů

Specializujeme se na americké nebankovní hypotéky, dlouhodobé i krátkodobé nebankovní úvěry s nízkým úrokem (již od 6,9 % ročně) se zástavou nemovitosti (nebo i družstevního bytu) s čerpáním peněz bez udání účelu, bez prokazování příjmu a zkoumání registrů žadatele.

Peníze jsou zaslány na Váš bankovní účet v celkové výši a jejich použití je plně na Vás. Pro klienty s dobrou platební morálkou jsou připraveny bonusy ve formě snížení úrokové sazby a měsíční splátky. 

Hypotéka bez doložení příjmu je žádaná

Hypotéky bez doložení příjmů jsou v dnešní době velice žádaným finančním produktem, který však nabízí téměř výhradně nebankovní společnosti. Jednou z ověřených nebankovních finančních společností je GAVE FINANCE. Neváhejte a využijte aktuální nabídku a možnost získat nejvýhodnější hypotéku!

Máte o nebankovní hypotéku bez dokazování příjmu zájem?

Kontaktujte GAVE FINANCE:

Telefon: +420 608 332 821

E-mail: gave1@seznam.cz

Adresa: nám. Míru 2363/10, 301 00 Plzeň 3-Jižní Předměstí

Web: www.gave-finance.cz

Autor: GAVE FINANCE Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka