Nissan je nejprodávanější japonskou značkou vozů v České republice

Nissan zažívá na českém trhu velmi úspěšné období. Fiskální rok 2015 (duben 2015 – březen 2016) byl pro něj rekordní, jak z pohledu prodaných vozů, tak dosaženého tržního podílu.

Cílená propagace v Plzni

Nissan ve fiskálním roce 2015 v ČR zaregistroval celkem 5 162 vozů. V porovnání s fiskálním rokem 2014 vrostly prodeje Nissan o více než 40 %.  Nissan ukončil fiskální rok 2015 s tržním podílem 2 % a meziročně ho navýšil o 0,3 %.

Nissan byl ve fiskálním roce 2015 nejprodávanější japonskou značkou v České republice.

Nejprodávanějšími modely značky Nissan byly ve fiskálním roce 2015 v České republice její oceňované crossovery - nový Qashqai 2 709, Juke 1 096 a X-Trail 355 prodaných vozů.  

Marek Šafarčík, Country Manager společnosti Nissan SCEE v České republice k tomu dodává: „Fiskální rok 2015 byl pro nás rekordní ve všech směrech. Poprvé jsme prolomili hranici 5 000 prodaných vozů, náš tržní podíl překročil 2 % a stali jsme se nejprodávanější japonskou značkou v České republice. Splnili jsme tak všechny cíle, které jsme si stanovili. V dalším roce budeme chtít naše úspěchy minimálně obhájit a pokračovat v růstu. Hlavní prioritou pro nás i nadále zůstávají spokojení zákazníci."

Pro fanoušky automobilů

Pokud jste fanouškem automobilů značky Nissan ale i všech ostatních vozů různých značek a zajímáte se o automobilový průmysl, doporučujeme vám navštívit e-magazín o nových autech www.autonewsletter.cz. Jestliže patříte mezi prodejce automobilů a sháníte webovou aplikaci pro správu zakázek, navštivte stránky www.autoklient.cz.

Autor: Jan Vavřička Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
út 12.04.2016 15:16




2 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka