Sulislavská pouť s kapkami deště

V Sulislavi se konala Vavřinecká pouť. Zajímavý program střídavě skrápěl déšť, ale díky stanovým altánům zůstávali návštěvníci suší, jen na atrakcích občas zmokli. Přesto si všichni den užili, zazpívali si i zatančili.

Cílená propagace v Plzni

Jak pouťový den probíhal uvádí místostarosta Vladimír Finna. „Pro děti jsme připravili pohádkovou stezku plnou her, měli jsme tu ukázky výcviku psů, také se děti vozily na ponících Z Pony farmy v Kladrubech. Zajímavé bylo letos přátelské fotbalové utkání mezi Sytnem a Sulislaví. Pravidelně totiž vyhrávají hosté, ale letos tomu bylo jinak. Stav byl ke konci vyrovnaný na 8:8. A tak přišly na řadu penalty a díky nim vyhrála domácí Sulislav,“ uvedl Finna.

Nejvíce si pouťového veselí užívaly děti, vozily se na kolotoči, střílely ve střelnici a vydaly se za pohádkovými bytostmi. „Bylo jich hodně, třeba ježibaba, pirát, princezna, Karkulka a u každého jsme pak plnily různé úkoly, třeba skákaly v pytli, nebo chytaly ryby. Nakonec jsme dostaly pytlík sladkostí,“ smály se slečny Barbora Vacková a Eliška Vinczeová.

Sobotní den zakončili hudební produkcí Bandatrampband a Jenny.cz. V neděli dopoledne pak byla Mše svatá se zpěvy Komorního sboru Stříbro – Kladruby pod vedením sbormistryně Stanislavy Šmahelové.

Další fotografie najdete ZDE:   Fotogalerie Sulislav


Fotogalerie
Autor: Martina Sihelská Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka