Videokonference k tématu kultura v době pandemie - Kulturní Šumava stále žije !

pozvánka pro kulturní referenty k účasti ve videokonferenci, která může být motivací i vyjádřením svého názoru o dění v kultuře v ČR

Cílená propagace v Plzni

Kulturní Šumava stále žije ! 2.2. v 16 hodin ! To je videokonference kulturních pracovníků, tvůrců, manažerů, podporovatelů kultury v našem regionu, jejíž smyslem je vyjádření názorů k současnému stavu kulturního dění, způsob plánování kulturních akcí v souvislosti s výhledem na další měsíce a výměna zkušeností s realizací nových směrů v pořádání kulturních akcí prostřednictvím techniky a virtualního prostředí.

S touto inciativou přišlo MěKIS Kašperské Hory a přihlásit do této videokonference je možné zdarma prostřednictvím informací, které obdržíte na mailu kultura@kasphory.cz 

MěKIS Kašperské Hory je pravidelným účastníkem webinářů Práce v kultuře - pokračovat a znovu začínat ! , které pořádá Centrum Bavaria Bohemia Schönsee. Cílem těchto webinářů je udržet při životě kulturu, učit se od sebe navzájem a přijímat impulzy pro kulturní aktivity a připravovat se na dobu po pandemii.

,,Hlad po kultuře" je velký a snad tato videokonference napomůže díky výměně informací a zkušeností k řešení nové možné práce v kultuře. Cílem je udržet při životě kulturu,  učit se od sebe navzájem a přijímat impulzy pro nové kulturní aktivity.     

Fotogalerie
Autor: Radek Nakládal Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
po 01.02.2021 09:09




0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka