Jaké redukční ventily se používají ve zdravotnictví?

Zajímá vás, jaké se používají tlakové redukční ventily pro zdravotnictví? Připravili jsme pro vás přehled nejčastěji používaných redukčních ventilů a lékařských přístrojů, které s nimi souvisí.

Jarní servisní akce AUTO CB

Nerezové redukční ventily

Ve zdravotnictví se používají redukční tlakové ventily z kvalitního nerezového materiálu. Nejčastěji jde o redukční ventil s regulátorem průtoku určený na tlakovou láhev kyslíku (tam kde není centrální rozvod) a regulátor Mediline z kvalitního nerezového materiálu určený do centrálního rozvodu na stlačený vzduch (AIR). 

Mosazné redukční ventily

V naší nabídce najdete také tlakové ventily pro technické účely z kvalitní mosazy. Právě z mosazy je například tlakový ventil CO2 s ohřevem pro lázeňská zařízení a rehabilitační wellness střediska (pro aplikaci služby: suchá uhličitá koupel). Tlakové ventily pro zdravotnictví a lékařské účely jsou schváleným zdravotnickým prostředkem třídy II.b.

Tlakové láhve a kyslíkové přístroje

Kromě redukčních ventilů vám dodáme také kompletní kyslíkové přístroje, tlakové láhve i přenosné kyslíkové spreje. V naší nabídce naleznete např. tlakové láhve O2 (na kyslík) určené pro domácí používání k napájení kyslíkových zařízení jako je domácí oxygenoterapie (kyslíkové léčebná kůra, dýchání zvlhčeného kyslíku). Naše tlakové láhve jsou schválené pro pracovní tlak 200 bar (tlaková zkouška se dělá na tlak 300 barů).

Inhalace kyslíku vás postaví na nohy

Potřebujete rychle posílit organismus, zmírnit únavu a navodit pocit větší energie a elánu? Pak vám doporučujeme vyzkoušet inhalaci z kyslíkové bombičky OXYFIT. Jedná se o přenosný kyslíkový spray s náplní 15 l O2 s inhalačním náústkem, který vám poskytne kvalitní 99,5% kyslík pro domácí použití. Sprej si můžete vzít s sebou ven, na procházku, nákupy nebo na poštu, atd. 

Poskytujeme záruční i pozáruční servis

Na redukční tlakové ventily, lékařské přístroje a zdravotnickou techniku poskytujeme plný záruční i pozáruční servis, provádíme revize a bezpečnostně technické kontroly.


Přejeme vám pevné zdraví!

Tým KRÁSNÝ – zdravotnická technika s.r.o.

Podpořte nás na FACEBOOKU
!






Autor: KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

  • Před 5 roky

    dobry den.mam redukcny ventil mozem ho pouzit ku tlakovej flasi na lekarsky kyslik?foto poslem na mail.dakujem.

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka