Maminky se na Vánoce připravily s předstihem

Kreativní kurz na téma Vánoce se konal v listopadu ve Stříbře. Byl určen pro širokou veřejnost, vyrobit si vánoční dekorace mohl přijít kdokoliv starší šesti let.

Jarní servisní akce AUTO CB

 Kurz vede Hanka Veselá. „Občas takto pořádám různé výtvarné dílny. Nejčastěji jde o kurzy pro děti s rodiči, ale vítáni jsou i další zájemci, nemám žádnou hranici. Akorát některé kurzy jsou pro děti od šesti let, přece jenom tu pracujeme s různými technikami. Teď v neděli jsme vyráběli různé dekorace pro adventní čas,“ uvedla vedoucí kreativního kurzu Hana Veselá.
Nedělního kurzu se zúčastnila i Veronika Jílková. „Takové kurzy mám ráda, láká mě to, že se něco nového naučím. Tentokráte to bylo aranžování stuh, ale učili jsme se i pracovat tavicí pistolí. Byl tu příjemný kolektiv, pro mě jako maminku ročního dítěte je velkým přínosem přijít také mezi jiné lidi, předat si různé zkušenosti. A co vyrobím, si mohu vzít domů, což je teď před Vánocemi vhodné. Výrobě dekorací se věnuji i doma. Mám teď v plánu ještě přijít 15. prosince, to bychom se měli učit dělat ozdobné obálky. Využila bych je pro posílání přání k vánočním svátkům,“ uvedla Veronika Jílková.

Fotogalerie
Autor: Martina Sihelská Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
út 25.11.2014 08:38




0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka