Velká cena Plzně v zápase

Předpokládaná účast počtu soutěžících Velké ceny Plzně se pohybuje okolo 160 zápasníků ze 7 zemí ve věkových kategoriích přípravky a mladší žáci.

0

Před 4 roky

Turnaj Mistrů v nohejbale se konal v Plzni Lobzích tento víkend

Velký turnaj ovládl klan Sutnar a syn.

3

Před 7 roky

Rozbil se vám mobil?

Rozbil se Vám mobil, potřebujete jej rychle opravit a, půjčit si zatím jiný aby jste neztratili možnost dovolat se tam kam potřebujete?Nebo chcete prodat svůj starší mobil za hezkou cenu a vybrat si nový?

1 0

Před 7 roky

Viktorka s novým větrem v zádech se chystá do boje o Evropskou ligu. Lístky na čtvrteční zápas se srbským mistrem jsou v prodeji!

Pod vedením staronových tváří v podobě nových trenérů Krejčího a Horvátha, zahájila Viktorka přípravu na čtvrteční důležité utkání ,o fotbalovou Evropu, s nebezpečnou a nevyzpytatelnou Vojvodinou Novi Sad , srbským mistrem, který překvapivě vyřadil v před kole favorizovanou Sampdorii Janov.

5

Před 9 roky

Mladí nohejbalisté Tomáš Rott, Ondřej Sutnar a Milan Vaňourek z AC Zruč Senec vyhráli krajské kolo a pojedou na Mistrovství České republiky

O uplynulém víkendu proběhl v Plzeňském kraji 2 Turnaj letošní sezony mladší mládeže v nohejbale, kde se vítěz kvalifikuje na Mistrovství České republiky.Do soutěže vyběhlo 8 dvojic z Plzeňského kraje. Vyvrcholení nohejbalového klání mladých nohejbalistů bylo napínavé.

5

Před 9 roky

Chcete být krásné, svěží,štíhlejší a v pohodě?Připravte své tělo na jaro .Udělejte si chvilku pro sebe.Je kam zajít kde Vám pomohou s proměnou.

Jaro už je tu , chcete být krásné , svěží,štíhlejší, a především sama či sám se cítit v pohodě všude kam půjdete? Připravte své tělo na jaro.Vaše tělo je po zimě vyčerpané, unavené, chybí mu vitamíny, pohyb a pokožka je našedlá. Jak takové tělo nastartovat a připravit na jaro, abyste zabránili jarní únavě a cítili se skvěle.Kosmetika v salonu Zuzana v Plzni nabízí ošetření pleti a těla například vhodnou a velice účinnou španělskou kosmetikou Germene De Capuciny, Integra, Ainhoa. Čištění,dále

1

Před 9 roky

V plzeňském klubu House of Blues zazní v pátek latinskoamerické rytmy skupiny Mediterian

Všichni, kdo rádi posloucháte či tančíte na latinskoamerické rytmy, máte příležitost rozvlnit svá těla ve známém plzeňském klubu poblíž centra Plzně House of Blues. V pátek skupina MEDITERIAN vás rozvibruje a rozvlní od 20 hod svojí temperamentní hudbou a stoprocentním nasazením. Bar je dobře zásoben a bude k dispozici do ranních hodin.

3

Před 9 roky

Viktoria Plzeň představila první číslo časopisu Viky určené především pro mladé fanoušky

První číslo viktoriánského časopisu Viky zaujme svoji zábavnou formou nejen vlastní dětské fanoušky. Uvnitř se může čtenář dozvědět nejnovější aktuality z klubu.

6

Před 9 roky

Povinné body z nečekaně horké půdy v Hradci Králové

Plzeňská Viktorka odskočila svému pronásledovateli

7

Před 9 roky

Představení Blbec k večeři v plzeňské Besedě se vydařilo

Komedie Blbec k večeři byla dne 12.2.2015 úspěšně představena v Plzni herci Divadla Bez zábradlí.

6

Před 9 roky