Hoši děkujeme. Plzeňský pivovar poděkoval českým hokejistům speciálním sudem

Originální a autentické poděkování hokejistům a především trenérům českého reprezentačního týmu připravil sládek plzeňského pivovaru Václav Berka.

Cílená propagace v Plzni

Pro celý český tým nechal vyrobit padesátilitrový dubový sud se speciálním rytinovým vzkazem „hoši děkujeme“. Pivo z něj mohli v úterý fanoušci i hokejisté ochutnat v čerstvě otevřené hospodě Lokál Pod Divadlem v Plzni.

Naražením dubového sudu plného tradičního plzeňského ležáku Pilsner Urquell završil včera Plzeňský Prazdroj svou hokejovou kampaň Společně pro české zlato. Pivo věnované všem členům týmu české hokejové reprezentace s přívlastkem „hoši děkujeme“, který byl také vyražen na dřevěném padesátilitrovém sudu, narazil a načepoval starší obchodní sládek pivovaru Václav Berka. 

„Čím jiným bychom měli poděkovat českému týmu za jeho bojovnost a nasazení hodné reprezentace České republiky než zlatavým a řízným plzeňským pivem. Stejné díky samozřejmě patří i fandům za jejich neutuchající podporu našich, i když se jim zrovna nedařilo na 100 %. Já osobně jsem byl v průběhu šampionátu hrdý na to, že jsem Čech a že náš plzeňský pivovar a české pivo mohly být národnímu týmu partnerem,“ řekl Berka. 

Jako oficiální partner České hokejové reprezentace se značka Pilsner Urquell snažila motivovat hokejové fanoušky k maximální podpoře českého týmu po celou dobu světového šampionátu, ať už dynamickým reklamním spotem, limitovanou edicí hokejových plechovek nebo prostřednictvím fanouškovských zón v Praze, Ostravě i Plzni. 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka