Studio 22 zve na Exkluzivní setkání s Bárou Basikovou

Ve středu 17. dubna v 18 hodin budou mít návštěvníci plzeňského STUDIA 22 příležitost setkat se s přední českou zpěvačkou, herečkou a spisovatelkou Bárou Basikovou.

Jarní servisní akce AUTO CB

V pořadu Exkluzivní setkání s Bárou si s ní o životě, o vzletech a pádech, kariéře i vztazích bude povídat moderátorka, šamanka a produkční Divadla bratří Formanů Pavla Kormošová. V průběhu večera zazní v podání Báry Basikové i několik písní. Vstupenky jsou k dostání na recepci studia DESIGN BLOCK ve Smetanových sadech 11.

Bára Basiková je na hudební scéně více než čtyřicet let, a za tu dobu natočila mnoho alb různých stylů a žánrů, odehrála desítky rolí v mnoha muzikálech a odzpívala tisíce koncertů. Její repertoár je velmi všestranný a bohatý. Díky jejímu klasickému pěveckému vzdělání a díky zkušenostem s mnoha skupinami a orchestry, zpívá operní árie i rockové balady. (www.barabasikova.cz).

„Jsem velmi ráda, že právě Bára Basiková přijala pozvání do našeho studia. Je to nejen vynikající zpěvačka s nezaměnitelným hlasem, ale také pozoruhodná a inspirativní žena,“ uvedla Dita Bezděková, majitelka STUDIA 22. Diváci budou mít v průběhu večera příležitost, zeptat se Báry Basikové na to, co je zajímá. Na závěr nebude chybět autogramiáda.

STUDIO 22 se otevřelo před Vánoci 2023. V současné době tu probíhají autorská čtení, výstavy, soukromé taneční kurzy, oslavy, fotografování a také setkání na téma módy a životního stylu, jako třeba Příjemné povídání při čaji herečky a moderátorky Taťány Krchovové. V budoucnu se návštěvníci mohou těšit mimo jiné na talkshow Pavla Horvátha nebo na setkání s hrabětem Františkem Kinským. Program a aktuální informace o akcích najdou zájemci na www.studiodvacetdva.cz a sociálních sítích FB - Studio Dvacet Dva a IG - @studio_dvacet_dva.

Exkluzivní setkání s Bárou

středa 17. dubna od 18 hodin

STUDIO 22, Prokopova ulice 21 (2. patro), Plzeň

Během večera bude k dispozici občerstvení a nápoje.

Vstupenky jsou k dostání na recepci Studia Design Block, Smetanovy sady 11, Plzeň

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka