Uzávěrka přihlášek do Česko-Slovenské MISS 2015 již 30.března!

Ještě nikdy to snad nebylo snazší! Dívky nemusí jezdit po castinzích, čekat v nekonečném pořadí, v prostředí nákupních center …

Cílená propagace v Plzni

Uzávěrka přihlášek již 30.3. Česko-Slovenskou MISS 2015 se můžeš stát i Ty!

Stačí si sama udělat selfie foto a natočit krátké video, ve kterém se představí, vyplnit formulář na www.cs-miss.eu a vše odeslat do 30. března!

Začátkem dubna zasedne nad všemi došlými materiály odborná porota, která do druhého kola k osobnímu setkání začátkem května pozve už jen část vyvolených slečen. A jaké slečny by to měly být?  Věkově mezi 18 – 26 rokem. Snížili jsme věkovou hranici, pro velký zájem 18ti letých slečen. Jiná omezení nemáme, neměříme centimetry, neomezujeme dívky v jejich stavu, hledáme zdravou krásu, zdravě ambiciózní dívky, které touží po úspěchu a dokážou pro něj něco udělat, pracovat na sobě, získat nové zkušenosti, stát se lepšími, podpořit charitativní projekt, získat krásné ceny.

Do finálové top ten se dostane 5 Češek a 5 Slovenek.

Čerstvé finalistky se hned po castingu svezou limuzínou a moderátor Míra Hejda je představí v centru dění na velkém plzeňském festivalu!

Dívky pak čekají 2 soustředění, jedno začátkem června, kde jeden celý den bude věnovaný focení a natáčení, dále budou absolvovat školení jak naložit se svým potenciálem, bojovat s trémou s kočkou Lenkou Černou, o zdravém životním stylu, pohybu, mediální trénink, určitě je nemine i práce na fyzické kondici a individuální konzultace ohledně fitness a stravovacím plánu na léto s Jirkou Gruntorádem.

Zajímavým zpestřením programu bude i malování karikatur jejich portrétů, což je součást charitativního literárního scifi projektu “Vostrá krása” s podporou našeho partnera REGIONPLZEN.CZ. Finalistky se také zúčastní slavnostního finále velkého golfového turnaje.

A co vlastně čeká na vítězky? Finanční odměna 50.000,- Kč!

Pronájem luxusního automobilu zn. MERCEDES-BENZ, vouchery na workshopy, vlasová kosmetika, originální šperky, šaty na míru šité, vouchery na výběr oblečení, doplňků, či prádla, poukaz na kompletní bělení zubů nejmodernější technikou, luxusní kosmetiku, či služby, poukaz na focení se špičkovým fotografem, vouchery do restaurací, na kávičky, relaxační víkendové a wellness pobyty a ještě mnoho dalšího...

Samozřejmostí jsou skvělé zážitky, nové zkušenosti, poznatky, nové kontakty a přátelé ... to bývají ceny s nevyčíslitelnou hodnotou..

The Loop Jazz Club

Komentáře

  • Před 9 roky

    Kontaktujte organizátora soutěže, prosím viz. web: http://www.cs-miss.eu/

  • Před 9 roky

    Dobrý den, chtěl bych se zdvořile zeptat, zda je možno si nějakým způsobem zajistit vstupenky na finálový galavečer soutěže. Děkuji za odpověď a jsem s pozdravem Zdeněk Dlouhý 724993561

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 25.03.2015 14:25




5 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka