V boji o Pohár hejtmana zvítězilo plzeňské sportovní gymnázium

Celkem 15 středních škol z Plzeňského kraje se v úterý 28. dubna 2015 při sportovních hrách utkalo o Pohár hejtmana Plzeňského kraje. Svůj loňský úspěch letos obhájilo Sportovní gymnázium, Plzeň.

Cílená propagace v Plzni

Nejlepší sportovní týmy středních škol v kraji soutěžily ve třech sportovních disciplínách: atletický čtyřboj (hoši, dívky), basketbal (hoši, dívky) a minifotbal (hoši). Souboje probíhaly na třech sportovištích v Plzni. Závěrečné vyhlášení se pak kvůli nepřízni počasí uskutečnilo v sále SOU elektrotechnického v Plzni na Vejprnické ulici. Ze všech zúčastněných škol si nejlépe vedlo Sportovní gymnázium, Plzeň, jehož zástupci převzali putovní pohár přímo z rukou hejtmana Plzeňského kraje Václava Šlajse.

„Velmi mě potěšilo, s jakým nadšením se všichni sportovci pustili do soutěží, ač venkovním disciplínám počasí příliš nepřálo. Jsem proto rád, že mohu předat pohár těm nejlepším,“ uvedl hejtman při předávání putovního poháru.

Před předáním putovního poháru byli oceněni také vítězové jednotlivých kategorií, kterým ceny kromě Václava Šlajse předávali také náměstek hejtmana Jiří Struček a náměstkyně hejtmana Zdeňka Lišková. Ve fotbale zvítězila Hotelová škola, Plzeň; atletiku dívek ovládlo Sportovní gymnázium, Plzeň; cenu v atletice chlapců si odneslo Gymnázium J. Š. Baara, Domažlice; v basketbale chlapců zvítězila VOŠ OA a SZŠ, Klatovy a v kategorii dívek si cenu odneslo družstvo Gymnázia a SOŠ, Plasy.


Celkové pořadí škol:


1. Sportovní gymnázium, Plzeň

2. Gymnázium Jaroslava Vrchlického, Klatovy

3. VOŠ OA a SZŠ, Klatovy

4. SPŠ dopravní, Plzeň

5. Gymnázium J. Š. Baara, Domažlice

6. SPŠ strojnická a SOŠ prof. Švejcara, Plzeň

7. Gymnázium Mikulášské nám., Plzeň

8. Gymnázium Luďka Pika, Plzeň

9.-10. Hotelová škola, Plzeň

9.-10. Gymnázium a SOŠ, Plasy

11.  SPŠ, Tachov

12.  Gymnázium, Stříbro

13.  SPŠ Klatovy

14. SPŠ stavební, Plzeň

15. Gymnázium, Sušice


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka