Annín láká na pouť i skláře, Mouřenec na kulturu

Program bude opět hodně pestrý. Už v pátek zahájí pouť v kostele na Mouřenci Jakub Smolík.

Jarní servisní akce AUTO CB

V sobotu odpoledne potěší mj. i sušičtí Paddy´s Bangers, poté folkový Pacifik, zatančí Annínské ženy a večer zazpívá Karel Kahovec. Vstupné na sobotní večer je 150 Kč a můžete ho zaplatit na místě nebo ZDE: https://www.kulturasusice.cz/karel-kahovec-a-george-and-beatovens-annin-1690185428/

*

V neděli si přijdou na své například ti, kteří mají rádi písně dua Simon and Garfunkel. Jejich písně zazpívají Adam Kubát a Pavel Křivák v kapli nad sklárnou v Anníně, a to v 19:30 h. Vstupenky budou ke koupi na místě.

*

V sobotu bude zájemce vozit po Anníně kočár tažený koňmi, oba víkendové dny uvidíte při práci skláře a brusiče, můžete navštívit kostel Mouřenec nebo kapli v Anníně nebo muzeum lehkého openění (tzv. řopík). Chybět nebudou stánky a atrakce. Ve stodole na návsi můžete navštívit výstavu kreslených novinových vtipů od annínského malíře Václava Součka (1932-2016). Při pouti vzpomeneme také na paní Annu Chodlovou, která byla do letošního roku nejstarší obyvatelkou Annína, která se pravidelně účastniila pouťových slavností a která se před několika lety při sčítání Aniček v Anníně coby nejstarší Anna v Anníně dostala i do České knihy rekordů.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
28.07.2023 17:04



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka