Debata Domestiků: Otevřená diskuse o Paliativní medicíně

Veřejnost je srdečně zvána k účasti na debatě o paliativní medicíně, která se uskuteční dne 27. února 2024 na Lékařské fakultě v Plzni Univerzity Karlovy. Tato významná událost přinese osvětlení tématu paliativní péče prostřednictvím otevřené diskuse mezi odborníky a veřejností.

Jarní servisní akce AUTO CB

Mezi účastníky debaty patří nejen cyklisté, kteří se zůčastní ultracyklistického závodu, ale také zkušené doktorky plzeňského paliativního týmu. Na jedné straně se představí cyklisté Tomáš Navrátil a Martin Souček, kteří se zapojili do projektu Domestici. Na straně druhé budou stát MUDr. Tereza Petrů a MUDr. Alexandra Židková, Ph.D., přední osobnosti paliativní medicíny v regionu.

Pro mnohé je termín "paliativní medicína" stále zahalen závojem nejasností. Paliativní medicína se však zaměřuje na komplexní péči o pacienty s vážnými a nevyléčitelnými onemocněními. Cílem této medicíny není pouze zmírnit fyzické bolesti, ale také poskytnout podporu a péči v psychosociální a duchovní rovině, jak pacientům, tak jejich rodinám.

Projekt Domestici
vznikl s ambicí přinést povědomí o paliativní medicíně širší veřejnosti. Jeho hlavním cílem je prostřednictvím účasti na nejtěžším ultracyklistickém závodu získat finanční prostředky na podporu paliativní péče. Projekt si klade za cíl vybrat nejméně 10 milionů korun, které budou následně využity k podpoře pacientů v terminální fázi jejich nemoci a jejich blízkých.

Debata Domestiků slibuje zajímavé a poučné setkání, které rozšíří povědomí o důležitosti paliativní medicíny a přinese nové poznatky z oblasti péče o pacienty v terminální fázi jejich života. Přijďte se připojit k této důležité diskusi a podpořte projekt Domestici ve prospěch těch, kteří potřebují naši pomoc a péči.

Zdroj obrázku: Facebook diskuse s Domestiky

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka