DinoPark se připojuje k zoo. Složky IZS přivítá za symbolickou korunu

DinoPark v Plzni se připojuje k plzeňské zoo a od 19. července nabídne zástupcům IZS z Plzeňského kraje zvýhodněné vstupné za symbolickou 1 korunu.

Jarní servisní akce AUTO CB

Na formě poděkování záchranářům, policistům, hasičům, strážníkům a dalším složkám se domluvili primátor města Plzně Roman Zarzycký s majitelem DinoParku Jiřím Machálkem.

Symbolické vstupné platí už od 1. července do 30. září v plzeňské zoologické a botanické zahradě. Nyní se k akci, která se koná pod záštitou primátora, připojuje také DinoPark. Zástupci složek IZS budou moci navštívit DinoPark rovněž za symbolické vstupné 1 Kč.

„Mám radost, že se DinoPark připojil k plzeňské zoo, a společně tak můžeme poděkovat složkám IZS za jejich obětavou práci. Jirku Machálka znám čtvrt století a osobně si kroku od něho velmi vážím. Mám radost, že síť parků s obřími modely dinosaurů z Plzně rozšiřuje do celé Evropy. Naše společné poděkování složkám IZS vnímám jako potvrzení dlouhodobého partnerství,“ řekl primátor města Plzně Roman Zarzycký.

Pro akci platí stejná pravidla jako v případě plzeňské zoologické zahrady. Zvýhodněné vstupné je určeno pro jeden vstup jednotlivce nebo celé rodiny, maximálně však dvou dospělých a tří dětí, kdy každý člen na pokladně zaplatí jednu korunu. Pokud návštěvníci zvolí vstupné do zoo i DinoParku, pak za jednu osobu zaplatí celkem dvě koruny.

„Moc rádi jsme se připojili k iniciativě plzeňského primátora a plzeňské zoologické zahrady. Společně tak můžeme poděkovat členům IZS, kteří nehledě na čas a dobu pomáhají zachraňovat životy a udržovat veřejný pořádek. Byť jsme soukromý subjekt, jedná se o akci a partnerství, které nám dávají velký smysl,“ uvádí Jiří Machálek. 

Příslušnost k uvedeným složkám IZS je nutno prokázat při vstupu služebním průkazem či služebním odznakem nebo členským průkazem. Do DinoParku lze vstoupit buď vstupem z ulice Nad ZOO nebo hlavní pokladnou zoo – v tomto případě je však nutné zakoupit rovněž vstupenku do samotné zoologické zahrady.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 19.07.2023 10:53



10 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka