Dívka chtěla v Plzni spáchat sebevraždu. Strážníci jí v tom zabránili

Strážníci městské policie zachránili ve středu po druhé hodině ráno život mladé dívce.

Jarní servisní akce AUTO CB

Na její prapodivné chování na silničním mostě přes železniční trať upozornil městskou policii muž, který jel náhodně kolem.

Napjaté okamžiky služby mají za sebou hlídky strážníků, které vyrazily oznámení prověřit. Jako první byla na místě události hlídka ze Slovan. V ten okamžik dívka seděla na betonové římse a z mostu jí visely nohy směrem dolů. Podivné bylo její chování, kromě jiného si mluvila sama pro sebe, vypadalo to, jako kdyby byla pod vlivem alkoholu nebo drog a hrozilo, že by mohla skočit. Strážníci  ze  Slovan společně s kolegy z Bor, kteří vzápětí na to dorazili, vyhodnotili bleskově situaci. Nepozorovaně se společně k mladé dívce přiblížili zezadu a stáhli ji z betonové římsy do bezpečí na chodník. Dotyčná se pak rozpovídala, mluvila o svém trápení, byla ve špatném psychickém stavu. Hovořila o tom, že skok z mostu viděla jako dobré řešení své těžké životní situace. Přiznala rovněž užití drogy.

Přivolaná zdravotnická záchranná služba dívku po nezbytných úkonech převezla na psychiatrickou ambulanci do plzeňské nemocnice.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka