Filmové noci vstupují do posledního týdne

Filmové noci mají před sebou svůj poslední týden. Letošní léto projekcím v lochotínském amfiteátru více než přálo, a tak přilákaly více než osm tisíc platících diváků. Na další čeká ještě šest promítacích dnů.

Cílená propagace v Plzni

Prvním filmem týdne bude oceňovaný britský snímek Teorie všeho. Film Jamese Marhsa vypráví výjimečný životní příběh Stephena Hawkinga, který na svém velmi nemocném těle nosí jednu z nejchytřejších hlav, jakou kdy lidstvo poznalo. Skvěle našlápnutou kariéru mu v mladém věku zkřížila nevyléčitelná smrtelná nemoc. Přemohla ji však láska.

V úterý se promítá film Stephena Daldryho s Kate Winslet a Ralphem Fiennesem v hlavních rolích, Předčítač. Jeho děj je zasazen do Berlína po druhé světové válce a prolíná se v něm téma lásky a válečných zločinů. Středa potěší milovníka Batmana, neboť je na programu britsko-americký akční snímek Temný rytíř povstal. V něm se musí Batman vypořádat s maskovaným teroristou či prohnanou zlodějkou. Ve čtvrtek je na programu zfilmovaný komiks s Keanu Reevesem a Rachel Weisz Constantine. Režisér Francis Lawrence ho natočil na motivy knih Jamie Delana a Gartha Ennise. Páteční večer přinese novou komedii Milana Cieslara Život je život. V se hlava rodiny v podání Ondřeje Vetchého musí vypořádat s realitou: jeho tři dcery si za partnery nevybírají schopné a úspěšné muže, jak by si otec přál. Dvouměsíční maraton Filmových nocí pak uzavře filmový hit Tima Burtona podle knihy Roalda Dahla Karlík a továrna na čokoládu. Diváci se kromě Johnnyho Deppa mohou těšít na Freddiheho Highmorea, Helenu Bonham Carter, Christophera Lee a další skvělé herce.


Promítání v lochotínském amfiteátru začíná ve 20:30 h. Vstupné je 90 korun.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 24.08.2015 17:00



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka