Filmové noci zvou na Mimoně a Lídu Baarovou

Grandhotel Budapešť, Bez kalhot XXL, Čarodějnice, Lída Baarová, Mimoni, Ztraceni v Mnichově a Divoká dvojka – taková je nabídka Filmových nocí pro nadcházející týden.

Jarní servisní akce AUTO CB

Pondělní večer pod noční oblohou v lochotínském amfiteátru v Plzni bude patřit americko-německo-britské komedii podle knihy Stefana Zweiga Grandhotel Budapešť. Publikum přenese do časů mezi dvěma světovými válkami, do luxusního hotelu v bohem zapomenuté zemi, kde je hvězdou hotelový zaměstnanec pan Gustave. 

 V úterý poškádlí bránice publika americká komedie Bez kalhot XXL. Její děj navazuje na první film tři roky poté, kdy Mike ukončil svou vrcholnou kariéru striptéra a i zbývající členové striptérské skupiny Králové Tampy se chystají hodit ručník do ringu: hodlají vstoupit do světel reflektorů v posledním dechberoucím představení v Myrtle Beach a udělat tak tlustou čáru za minulostí. Jenže člověk míní a škodolibý osud mění…

 Na středeční večer je připraven horor Čarodějnice režiséra Roberta Eggerse. Diváci se díky němu ocitnou v polovině sedmnáctého století v Nové Anglii, odkud odchází sedmičlenná rodina farmáře Williama dobývat americkou divočinu.

 Čtvrteční večer v lochotínském amfiteátru potěší všechny milovníky první republiky a Lídy Baarové obzvlášť. Promítat se bude film Filipa Renče věnovaný právě téhle poněkud kontroverzní hvězdě československé meziválečné kinematografie.

 Závěr týdne pak bude ve znamení smíchu. Na pátek dramaturgie připravila animovanou komedii Mimoni, na sobotu film Petra Zelenky Ztraceni v Mnichově a v neděli se promítá americká komedie se Sofií Vergara a Reese Witherspoon Divoká dvojka.

Projekce začínají ve 21:00 hodin.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 07.08.2016 17:03



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka