Třinácté filmové noci provází nepřízeň počasí, začínají další týden s Everestem i Padesátkou

Nepřízeň počasí a další problémy provázejí letošní, třinácté, Filmové noci v lochotínském amfiteátru v Plzni. Dvě desítky představení byly zrušeny kvůli počasí.

Jarní servisní akce AUTO CB

 „Asi začnu věřit na nešťastnou třináctku,“ poznamenává organizátor Filmových nocí Radek Uhlíř. „Kromě řešení se zimou a vodou tu byly i problémy s opakovaným stahováním a znovu vytahováním plátna kvůli jiným akcím, které se tu konaly. Při jedné projekci nám po půlce filmu vinou vlhkosti odešel počítač a po připojení náhradního zčernaly výbojky v projektoru a bylo po promítání úplně. Začátkem srpna nám déšť vyplavil sklad a všude byla voda a bahno,“ vypočítává smutně a dodává, že přes to všechno věří, že alespoň v závěru prázdnin příroda dá alespoň jeden celý týden, během nějž budou lidé moci klidně do letního kina přijít. Zatím nejvyšší návštěvnost, sto lidí, zaznamenaly české filmy Dvojníci, Řachanda a Jak básníci nepřicházejí o naději.

 V nadcházejícím týdnu se je pokusí dohnat nebo překonat filmy Muž na laně, Everest, Padesátka, Vykolejená, Most špiónů, Teorie tygra a Osm hrozných.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 14.08.2016 17:07



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka